ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το λαρισινό ντέρμπι

* Θ. ΜΟΛΑΣ: «ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Δημοσίευση: 22 Νοε 2013 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:02
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για το Λαρισινό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Μαχητή Τερψιθέας και τον Δωτιέα Αγιάς άρχισε. Αύριο στις 15.00 στο γήπεδο Νεάπολης οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο κοινός στόχος της παραμονής στην κατηγορία για τους δύο αντιπάλους ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη αφού τα περιθώρια απώλειας βαθμών αρχίζουν σιγά-σιγά να στενεύουν αν σκεφτεί κανείς επτά συνολικά ομάδες θα πάρουν από τον 3ο όμιλο το δρόμο του υποβιβασμού στο τέλος της χρονιάς.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους κρατώντας φυσικά κλειστά τα χαρτιά τους για το πώς θα αντιμετωπίσει η μία την άλλη. Τα λαρισινά ντέρμπι παρουσιάζουν πάντα ιδιαιτερότητες, κρίνονται στις λεπτομέρειες, απαιτούν πάθος και δύναμη, στοιχεία που σίγουρα έχουν ληφθεί υπόψη στα στρατόπεδα των δύο αντιπάλων.
«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα γιατί θέλουμε τους βαθμούς» επισημαίνει ο αρχηγός των γηπεδούχων Θοδωρής Μολάς μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Νεάπολης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα θέαμα ανάλογο της δυναμικής των δύο αντιπάλων. Όποια ομάδα δείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη θα φτάσει στο στόχο της. Επομένως απαιτείται πάθος και αποφασιστικότητα.
Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι ένα θεωρητικό αβαντάζ αλλά σ’ ένα λαρισινό ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιπλέον άγχος από το άγχος που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός του Δωτιέα Αγιάς Γιώργος Τσατσλίδης τόνισε
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες είναι στοιχείο ενθαρρυντικό και σίγουρα θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι το θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος γιατί αυτό που θέλουμε είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και τίποτα περισσότερο. Γι’ αυτό ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε δεν θα το βάλουμε κάτω.
Είναι ένα λαρισινό ντέρμπι που θα το χαρακτηρίσει η δύναμη και θα κριθεί πιστεύω στο γκολ. Εμείς έχουμε δείξει ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα αλλά μέχρι τώρα έχουμε σταθεί αρκετές φορές άτυχοι. Πιστεύω αυτή τη φορά να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και με τη συμπαράσταση του κόσμου που τον θέλουμε στο πλευρό μας και σ’ αυτό το παιχνίδι να πετύχουμε το στόχο μας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass