ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο της Αθήνας

* ΜΕ 74 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ 102 ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ * ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2013 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:51
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για 31η χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, ο Κλασικός Μαραθώνιος 42.195 μέτρων και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ. και 5 χλμ. Περισσότεροι από 30.000 αθλητές από όλο τον πλανήτη ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας και έλαβαν μέρος σε αυτή τη γιορτή, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο μαραθώνιος δρόμος είναι το μαζικότερο και δημοφιλέστερο άθλημα. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σχετικά με τον αγώνα ανακοίνωσε: «Για ακόμη μια χρονιά είχε εντυπωσιακή συμμετοχή, αφού συμμετείχε με οργανωμένη αποστολή και στα 3 αγωνίσματα με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, 102 συνολικά, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου μας. Ενώ οι 74 δηλώσεις συμμετοχής στο αγώνισμα του μαραθωνίου κατατάσσουν τον σύλλογό μας ως τον πολυπληθέστερο επαρχιακό σύλλογο για τη φετινή διοργάνωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος των αθλητών, αφού η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με την έντονη υγρασία έκαναν τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίστηκαν ακόμα πιο δύσκολες, ενώ ο τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο φάνταζε πιο μακρινός από ποτέ.
Αναλυτικά έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς στον μαραθώνιο οι εξής αθλητές και φίλοι που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του συλλόγου: Χατζηκωνσταντίου Κώστας, Γούλας Απόστολος, Σεϊτανίδης Γεώργιος, Σιάφης Νικόλαος, Αζάς Πέτρος, Χατζηιωάννου Ιωάννης, Χατζημίχος Γεώργιος, Φράγγος Χρήστος, Ζέρβας Δημήτριος, Φλωράς Θάνος, Ντούμος Ευάγγελος, Φαλτσής Βασίλειος, Πατίθρας Γεώργιος, Μπέλτσιος Γεώργιος, Πλιάτσικας Σωτήριος, Πράντζος Θεόδωρος, Δεληγιάννης Βασίλειος, Μπρούτσος Βασίλειος, Κοσμάς Παναγιώτης, Καφέτσιος Κωνσταντίνος, Τρέμμας Γεώργιος, Νάτσης Νικόλαος, Γούλας Νικόλαος, Θώμος Νικόλαος, Μάγγας Απόστολος, Μαγαλιούλης Αγαμέμνων, Κουκουρίκης Κων/νος, Σκρουμπής Ιωάννης, Λάμαρης Ιωάννης, Βαρσάμης Δημήτριος, Μπίτος Ιωάννης, Κούκος Δημήτριος, Αντωνούλας Αθανάσιος, Δημόπουλος Αθανάσιος, Συράκης Δημήτριος, Γκισάκης Ιωάννης, Πέτρου Ιωάννης, Παπαστεργίου Κων/νος, Γκαρανές Σταύρος, Ντούμος Ιωάννης, Χατζηεφραιμίδης Σταύρος, Χατζής Κώστας, Δοξαράς Γεώργιος, Φράγγος Νικόλας, Σίσκος Ιωάννης, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Μπέλτσιος Βασίλειος, Κορακίτης Βαγγέλης, Κάστρος Αστέριος, Λιαπής Αριστείδης και Νανούλης Τηλέμαχος.
Στο αγώνισμα των 10 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές και φίλοι που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του συλλόγου: Ντέλας Ευάγγελος, Γκουτζουρέλας Νίκος, Κουμπάρος Ευάγγελος, Αναστασίου Νικόλαος, Κονιδάρης Γεράσιμος, Βολιώτης Θωμάς, Γκερλή Αικατερίνη, Τολιόπουλος Χαρίλαος, Παρίσης Γεώργιος, Αγραφιώτης Δημήτριος, Μποτζιόρλος Νίκος και Μάνθου Θεοδώρα.
Και στο αγώνισμα των 5 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο μικρός μας φίλος και νεότερος αθλητής της αποστολής Μποτζιόρλος Χρήστος.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτού».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass