Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ BERGMANN KORD

Το καλό μπάσκετ θέλει χρόνο...

* «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 08 Νοε 2013 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:45
Του Κ. Γκιάστα
Μέχρι στιγμής δείχνει να τα βγάζει τα... λεφτά του και με το παραπάνω. Ο Γιώργος Λεπενιώτης ήρθε στη Λάρισα ως μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Φοίνικα Bergmann Kord το καλοκαίρι από τα Τρίκαλα και αποδεικνύει στις πρώτες αγωνιστικές πως είναι πραγματική πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Τρεις νίκες στα τρία πρώτα ματς για τους «μελανόλευκους» είναι ο απολογισμός και οι περισσότεροι φίλαθλοι δείχνουν ευχαριστημένοι από τις επιτυχίες της ομάδας. Μεγάλο μερίδιο στη μέχρι τώρα πορεία ανήκει στον Γιώργο Λεπενιώτη που δείχνει πως δεν χρειάζεται περίοδο... προσαρμογής.
Για τις έως τώρα επιτυχίες μας είπε: «Είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν έχουμε απώλεια σε κανένα ματς και έτσι φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε αν γίνεται ως και το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο εδώ στο Φοίνικα δεν είναι κάτι το περιστασιακό. Είναι ένας στόχος που αφορά στο μέλλον του συλλόγου αλλά και γενικότερα το λαρισινό μπάσκετ. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε την τύχη να παίξουμε τρία ματς στη Λάρισα με Φλώρινα, ΑΕΛ και Διόσκουρους Κοζάνης και θεωρώ πως τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές».
* Τώρα έρχεται και το επί της ουσίας πρώτο εκτός έδρας όμως. Παίζεται στο Αλεξάνδρειο με τη Μακαμπή.
- Εκτιμώ πως πρέπει να επικεντρωθούμε στον αντίπαλο με μεγάλη προσοχή και να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό. Το γεγονός πως είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Εμείς θα παίξουμε σαν να είναι πρώτος στον πίνακα.
* Από τη δική σου παρουσία είσαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα;
- Τόσο εγώ όσο και όλα τα παιδιά της ομάδας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς. Το μόνο που έχω να πω είναι πως αγώνα με τον αγώνα θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος. Το καλό μπάσκετ θέλει χρόνο. Όταν έρθει το δέσιμο τόσο εγώ όσο και όλοι οι ικανότατοι συμπαίκτες μου θα δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο...
* Ο κόσμος σας στηρίζει πάντως και το γήπεδο γεμίζει κάθε Κυριακή.
- Να σας πω την αλήθεια είναι για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. Μιλάμε για Γ’ Εθνική κατηγορία και όπου και αν έχουμε παίξει, τόσο στον Άγιο Θωμά όσο και στο Αλκαζάρ βλέπουμε γεμάτες κερκίδες. Αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε ζεστό τον κόσμο.
ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ
Στις 15.00 και όχι στις 18.00 θα γίνει ο αγώνας κόντρα στη Μακαμπή στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο μόνος που δείχνει ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Φοίνικα θα είναι ο Γκαγκανάσιος που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από την προηγούμενη εβδομάδα.
ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει να είναι η κατάσταση στον Αστέρα. Οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν στη δύσκολη έδρα της Μελίκης και ο Τσιαβές αναμένεται να μπει στις προπονήσεις από σήμερα.
Χθες βράδυ ο Αστέρας έδωσε φιλικό ματς με τον Εθνικό Λάρισας (ομάδα Α1 ΕΣΚΑΘ) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ
Τη δική της... Μεταμόρφωση ψάχνει η ΑΕΛ κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου την Κυριακή. Οι «βυσσινί» μετράνε 3 ήττες σε ισάριθμα ματς και αν συνεχιστεί το σερί τότε αυτόματα θα σημάνει και το καμπανάκι του κινδύνου. Ο Μηλιώνης δείχνει πως δύσκολα θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει και αυτό καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Εν τω μεταξύ, χθες, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Κυριακής:
Αγ.Θωμά Λαρ. 18.00 ΑΕΛ – Μεταμόρφωση Β. Καρακατσανίδης – Παπαγεωργίου (Μπεκιάρης)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι Κοζ. – Βόνιτσα Τζιβελεκίδου – Τζιομπάνος (Πλεξίδας)
Αλεξάνδρειο 15.00 Μακαμπή – Φοίνικας Bergmann Kord Εκιζόγλου – Καλέσης (Σακελλαρίου)
Καστοριάς 18.00 Καστοριά – Πρωτέας Γρεβ. Μοσχότογλου – Κατσιάνης (Κηπουρίδης)
ΔΑΚ Μελίκης 18.00 Μελίκη – Αστέρας Λάρισας Ρούκας – Κατρακάρης (Μελανίδης)
ΔΑΚ Φλωρίνης 18.00 Αριστοτέλης Φλ. – Τιτάνες Παλαμά Δαμίγος – Τσοκόλης (Μπαταούλα)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass