ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ιδρύθηκε Σκοπευτικός Όμιλος στον Τύρναβο

ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2013 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:39
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 
Με αφορμή την αγάπη για την αθλητική σκοποβολή συγκεντρώθηκε πρόσφατα μια ομάδα ανθρώπων στον Τύρναβο με σκοπό να δημιουργήσουν τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Τύρναβου (Α.Σ.Κ.Ο.Τ.).
Σύμφωνα με τα ιδρυτικά του μέλη όραμά τους είναι να καταφέρουν να μεταδώσουν αυτή την αγάπη σε ολοένα και περισσότερο κόσμο έτσι ώστε να μπορέσουν να καταρρίψουν τον μύθο των όπλων ως πολεμικών εργαλείων, αλλά παρουσιάζοντάς τα ως εργαλεία ψυχαγωγίας και άθλησης στηριζόμενοι πάντα στους κανόνες ασφαλείας που χαρακτηρίζουν αυτού του είδους την άθληση.
Ήδη εξελέγη η πρώτη διοίκηση του συλλόγου. Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Νατσιούλας τόνισε ότι: «Ο σύλλογός μας ήδη έχει αναγνωριστεί ως μέλος της Σ.Κ.Ο.Ε. καθώς επίσης έχει ολοκληρώσει όλες τις ενέργειες για την ειδική αθλητική αναγνώριση και πολύ σύντομα βασισμένη η διοίκηση σε δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής Τύρναβου θα αποκτήσει και δικό του σκοπευτήριο. Έναν χώρο όπου πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και να μπορεί να φιλοξενεί τα μέλη του, καθώς και μέλη άλλων σκοπευτικών συλλόγων για την πραγματοποίηση σκοπευτικών αγώνων ή απλών προπονήσεων».
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Εκτός του προέδρου κ. Γιώργου Νατσιούλα η σύνθεση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Αντιπρόεδρος Χρήστος Τσιτσιρίγγος, γενικός γραμματέας Νίκος Τσιγάνης, ταμίας Κώστας Μπούμπας και μέλη Γιώργος Γκατζώνας, Δημήτρης Γραβάνης, Γιώργος Πετμεζάς.
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για τον σύλλογο, τα γραφεία του βρίσκονται στον Τύρναβο, Ανεξαρτησίας 19 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@askot.gr.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass