ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Η Wind παρέδωσε 6.000 ευρώ στον «Αριστέα»

* ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ RUN GREECE

Δημοσίευση: 01 Νοε 2013 1:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:36
Στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Ο Αριστεύς» παρέδωσε χθες η WIND την επιταγή με το ποσό των 6.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε χάρη στη συμμετοχή όλων στους αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και παιδιών του προγράμματος RUN GREECE του ΣΕΓΑΣ.
Η παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε από τον κ. Σταύρο Καραμελίδη, εκπρόσωπο εμπορικού τμήματος WIND, προς την αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου η κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, παρουσία προσωπικού του θεραπευτηρίου.
Η Λάρισα αγκάλιασε την πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ αλλά και το κάλεσμα της WIND «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» με συμμετοχές όλων των ηλικιών, έμπειρων αθλητών, ερασιτεχνών, ανθρώπων που έτρεχαν για πρώτη φορά σε αγώνα αλλά και πλήθος παιδιών.
Κατά την παράδοση της επιταγής ο κ. Σταύρος Καραμελίδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Λαρισαίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND και έκαναν το μήνυμα “Ένας αγώνας για όλους σε όλη την Ελλάδα” πραγματικότητα». Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και τη συμπαράσταση στο σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει ο Αριστέας».
Η αντιπρόεδρος του θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων «Ο Αριστεύς» κ. Μπαξεβάνου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια, τον Δήμο και τον ΣΕΓΑΣ που συντέλεσαν στη διοργάνωση του γεγονότος αλλά και την WIND για την πρωτοβουλία στήριξης του ιδρύματός μας. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινωνία της Λάρισας που απέδειξε την ευαισθησία της στο κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης».
Η επιτυχημένη σειρά αγώνων πόλης Run Greece που ολοκληρώθηκε για το 2013, ξεκίνησε για πρώτη φορά στις 19 Μαΐου στα Γιάννενα, στη συνέχεια έγιναν οι αγώνες, στις 26 Μαΐου στην Καστοριά, στις 16 Ιουνίου στο Ηράκλειο, στις 6 Οκτωβρίου στην Πάτρα και ολοκληρώθηκε εδώ στη Λάρισα στις 20 Οκτωβρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass