ΠΕΝΤΕ «ΔΙΠΛΑ» ΚΑΙ ΕΝΑΣ «ΑΣΟΣ» Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους

* ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π., ΧΑΛΚΗ, ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ *ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (15.00) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2013 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:28
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ημέρα των φιλοξενουμένων ήταν η χθεσινή στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ καθώς στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια που διεξήχθησαν σημειώθηκαν πέντε «διπλά» και ένας «άσος».
Πιο συγκεκριμένα το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης σφράγισαν ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων που ανατρέποντας το εις βάρος του 2-0 κέρδισε με 4-2 τη Δόξα Ραχούλας (στον μοναδικό «άσσο» της ημέρας), η Αστραπή Ν.Π. που πέρασε από το Βιολογικό με 2-0 επί της Λάρισας 2012, ο Ηρακλής Χάλκης που επιβλήθηκε του Βουκεφάλα με 3-0, ο Δαμασιακός που έκαμψε την αντίσταση του κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Σμόλικα με 2-1, η Δόξα Βλαχογιαννίου που νίκησε με 1-0 τον Δολιχιακό και ο Κεραυνός Παραποτάμου που ξεπέρασε το εμπόδια της Θύελλας Ελάτειας επίσης με 1-0.
Σήμερα τη σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση του Ηρακλή Λάρισας με την ΑΕΔ Νίκαιας η οποία θα ξεκινήσει στις 15.00 στο γήπεδο Νεάπολης, ενώ η 3η φάση του θεσμού θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με το παιχνίδι της Δάφνης Γλαύκης με τη Δήμητρα Γιάννουλης.
Υπενθυμίζεται ότι οι 8 νικητές αυτής της φάσης, στην επόμενη κλήρωση θα μπουν σε ενιαία κληρωτίδα (προημιτελική φάση).
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος όμιλος
Αγ. Ανάργυροι-Ραχούλα      4-2
Ηρακλής Λ.-ΑΕΔ Νίκαιας     (σήμερα 15.00)
2ος όμιλος
Λάρισα 2012-Αστραπή Ν.Π.            0-2
Βουκεφάλας-Χάλκη 0-3
3ος όμιλος
Σμόλικας-Δαμασιακός          1-2
Δολιχιακός-Βλαχογιάννι       0-1
4ος όμιλος
Ελάτεια-Παραπόταμος         0-1
Γλαύκη-Δήμητρα Γιάνν.         (30/10, 14.30)
 
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ       4
ΡΑΧΟΥΛΑ     2
Παρά το ιδανικό ξεκίνημα και το προβάδισμα με 2-0 η Δόξα Ραχούλας δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη σε αντίθεση με το Ατρόμητο που στην επανάληψη βρήκε το σθένος να αντιδράσει κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γιαννακόπουλο ενώ στη συνέχεια δημιούργησαν ευκαιρίες που πέρασαν αναξιοποίητες. Τελικά το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 53’ από τον Μηταλούλη αλλά από κει και πέρα ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων ξεκίνησε την αντεπίθεση.
Αρχικά στο 62’ ο Κουσιάς μείωσε σε 1-2, ο Αμαρλαριώτης στο 67’ και στο 70’ έφερε τα πάνω κάτω γράφοντας το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Τσινούδης στο 85’. Στο 80’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τάσιος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Ιλιάζι, Αντωνόπουλος (72’ Φούντας), Βίλης, Κουσιάς, Αμαρλαριώτης (88’ Σκύφτας Δ.), Βενέτης (65’ Μαϊμουλιώτης), Τάσιος, Τσινούδης, Σαλγκάμης.
ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Καραπετσάνης, Τσιάτας (51’ λ.τ. Μαυρομιχάλης), Πιλτσούλης, Θεοχαρούλης Μ., Γκομοσίδης, Διαμάντης, Τάχος (78’ Κομπόλι), Καζάνι, Γιαννακόπουλος, Μηταλούλης (54’ Αργυρακούλης).
 
ΛΑΡΙΣΑ 2012            0
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.         2
Με δύο γκολ, ένα στην αρχή του παιχνιδιού και το άλλο προς το τέλος η Αστραπή Ν.Π. πέρασε από το Βιολογικό και προχωρά στους «8» του θεσμού.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Σουλτούκη, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μ. Τσακμακίδης στο 80’.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Κορομηλάς): Κούρτης, Τσιτσόπουλος, Γκόλτσος (60’ Κίτσος Π.), Μπαστούνης (75’ λ.τ. Ευθυμίου Δ.), Φλώρος Π., Δώνος, Κίτσος, Στρατής (70’ Σκέντζας Π.), Δημόπουλος, Φλώρος Α., Γαλάρας.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσακμακίδης): Χαβίλας, Γαρουφαλιάς (65’ Βαβίτσας), Παπαμάνος, Χασιώτης, Ζαφειρούλης, Μπατζέλας (75’ Τάτσιος), Κολιοφούτης, Μηνάς, Σουλτούκης (70’ Καλτσάς), Αποστόλου, Μ. Τσακμακίδης.
 
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ         0
ΧΑΛΚΗ          3
Τα δύο γρήγορα γκολ μέσα σε 20 λεπτά έθεσαν τη βάση για την πρόκριση στους «8» για την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Ν. Κουσιώρα και μετά από δύο λεπτά ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ μετά από κομπίνα σε φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος του αντιπάλου του στη γενική εικόνα του παιχνιδιού και έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ κυρίως με τους Δημόπουλο, Κουσιώρα Κ., Τσιλιάκο Α. και Θυμάκη Κ.
Από την άλλη πλευρά ο Βουκεφάλας διεκδίκησε τη νίκη, δεν φοβήθηκε τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο αντίπαλό του, είχε τις δικές του στιγμές όπως στο 36’ με τον Γεωργαντζιά αλλά και στις αρχές του δευτέρου μέρους με τους Γκρέτση και Ακριβόπουλο ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να μπει ξανά στο παιχνίδι.
Στο 72’ ο Χρ. Βογιατζής έφυγε στον κενό χώρο και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 που αντικατοπτρίζει τη δίκαια επικράτηση των φιλοξενουμένων. Ένα δοκάρι στο 39’ είχε ο Δημόπουλος για την ομάδα της Χάλκης.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ζήλος που είχε βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Ακρίβο.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ (Μούτσιος): Παπαζήσης, Νεράντζης Κ. (46’ Τσιακάρας), Τζάρτζιος, Ευσταθιάδης, Παλάσκας, Σιάρκος, Ακριβόπουλος, Νάτσης (68’ Χαρούλης), Γεωργαντζιάς, Νεράντζης Γ. (46’ Γκρέτσης), Κυριάκος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Πρίφτης, Βογιατζής Σ., Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χρ. (85’ Θυμάκης Σ.), Δημόπουλος (56’ Τσιλιάκος Α.), Παπαδημητρίου (76’ Θυμάκης Κ.), Κουσιώρας Κ.
 
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    1
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          2
Με πρωταγωνιστή τον Λόλα που σκόραρε δις ο Δαμασιακός επικράτησε στη Φαλάνη του Σμόλικα και κέρδισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 50’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 0-2 στο 57’ με σουτ. Οι γηπεδούχοι που στη συνέχεια πίεσαν για την ανατροπή μείωσαν σε 1-2 στο 60’ με τον Μπαρούτα που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γκαλίτσιος): Κουσιάς, Αντωνίου, Κουκούλης, Νεστορίδης, Λιανός (46’ Ρούμπος), Τανάιας Χρ., Κόκρας, Λιάκος (60’ Κολοβός), Μπαρούτας, Τανάιας Γ. (70’ Πατσής), Τσιρόπουλος.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Αχ., Μπακαΐμης, Μπρατσίλας, Καρακάνος, Λόλας, Τσάλτας, Μουσιάρης, Μπουνές (90’ Ανδρέου), Μπουκουβάλας, Καλέσης Απ. (80’ Λούτσος).
 
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ            0
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ          1
Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι η Δόξα Βλαχογιαννίου κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στον κατά μία κατηγορία μικρότερο Δολιχιακό και να συνεχίσει την πορεία της στο κύπελλο. Η αναμέτρηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες αλλά τελικά τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε στο 71’ ο Λιόλιος που πέτυχε το γκολ που έκρινε τον νικητή.
Στο 88’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυνομένου μπροστά στην εστία αλλά ο διαιτητής κ. Ν. Βαλιώτης είχε αντίθετη άποψη.
ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Ντόκος (80’ Παπακωνσταντίνου), Σαπάκος, Κατσαμήτας, Τρενταφίλι (75’ λ.τ. Θεοδωράκης Σ.), Σουγλής Σ., Ζιάκος, Τζίκας, Λιόλιος, Τσάτσος (70’ Χαλκίδης), Πρακατές.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Μήσιος Δ., Καρατζιόλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Αθανασούλης, Σεΐζης (50’ Κοντοθανάσης), Τασιούλης (67’ Φαρμάκας), Γκουρομπίνος.
 
ΕΛΑΤΕΙΑ       0
ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ      1
Το γκολ του Ναΐμ στο 40’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ενέργεια έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Κεραυνού Παραποτάμου που είχε μέτρια απόδοση και σίγουρα έκανε τα εύκολα δύσκολα.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θύελλας παρά τις τρεις κατηγορίες διαφορά από τον αντίπαλό της έπαιξε με σθένος και διεκδίκησε το παιχνίδι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία τη φάση του 89ου λεπτού όταν ο Μυλωνάς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών.
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ (Κούκος): Μαγκάρας, Ζιάρας Ε., Γκουγκουλιάς, Σολωμός, Στογιάννης, Κίτσος Γ. (65’ Ζιάκας), Τσιάκος, Κολονιώτης (65’ Μυλωνάς), Κίτσος Κ., Χατζής (75’ Κούκος), Ζιάρας Β.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Μπακατσής): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Δαλακώνης, Καραούλης, Ζιούστης, Φωλίνας (65’ Πάσχος), Σαΐτης, Βασίλεφ, Ναΐμ, Κουκουτσέλος (70’ Σαρρής), Αβραμούλης (46’ Παππάς).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass