ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (18:00-OTE TV)

«Φλερτάρει» με ένα ακόμη... τρίποντο ο Τύρναβος 2005

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:20
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος
Αποφασισμένος να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργετικό του και να συνεχίσει την πολύ καλή έως τώρα πορεία στον 2ο όμιλο της Football League, o Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα και ώρα 18:00, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Με τη σημερινή αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής και το παιχνίδι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, διότι οι δυο ομάδες έχουν μέχρι τώρα από δυο νίκες στο ενεργετικό τους και δείχνουν πως μπορούν-αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα-να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Την ομάδα του Τυρνάβου ταιριάζει απόλυτα το θρυλικό Αλκαζάρ, καθώς κέρδισε τον Βατανιακό 3-0 και τη Δόξα Δράμας 1-0, αντίστοιχα.
Ο Τύρναβος είναι πανέτοιμος από αγωνιστικής πλευράς, καθώς επανέρχονται οι Σκούπρας, Γκαλίτσιος που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως επίσης στη διάθεση του προπονητή του θα είναι και ο Βανγκελή.
Στο σημερινό παιχνίδι ο κόσμος καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του Τυρνάβου για να φτάσει σε μια ακόμη σημαντική επιτυχία.
ΓΡΙΦΟΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Χθες το απόγευμα και για μιάμιση περίπου ώρα, ο Τύρναβος προπονήθηκε στο Αλκαζάρ, με τους παίκτες του να έχουν μεγάλη διάθεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και στην κυριολεξία έπεφταν... κορμιά.
Και βέβαια ο Άγγελος Διγκόζης έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση, διότι έβλεπε όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι για την ενδεκάδα.
Μας είπε δε ότι ίσως θα υπάρξουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, αλλά αν αναλογισθούμε ότι επιστρέφουν τρεις ενδεκαδάτοι παίκτες και οι αλλαγές του αγώνα με τη Δόξα Δράμας πήγαν πολύ καλά, τότε η ενδεκάδα αποτελεί μάλλον γρίφο.
Δεν αποκλείεται να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Χρήστο Καραγιάννη, ενώ μάλλον δεξιά θα παίξει στην άμυνα ο Σκούπρας.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι: Καραναστάσης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας, Τέλλος, Βανγκελή, Ντο Σάντος, Φελίππε ντε Πάουλα ή Ακίμ Όμο, Τσούκαλος, Σαχινίδης ή Χρήστος Καραγιάννης και Κάρλος Αντρέ.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν 20 παίκτες και ο Διγκόζης θα επιλέξει τη δεκαοκτάδα ανάμεσα από τους: Καραναστάση, Σκούπρα, Κουρτεσιώτη, Γκαλίτσιο, Τέλλο, Νταντίδη, Βανκγελή, Ντος Σάντος, Τσούκαλο, Φελίππε Ντα Πάουλα, Ντάλλα, Ζυγκερίδη, Σαχινίδη, Μάγγο, Σιάτρα, Πούτα, Κάρλος Αντρέ, Καραγιάννη Χρ., Γεωργίου, Ακιμ Όμο. Εκτός έμειναν 6 παίκτες και αναφερόμαστε στους Ευαγγέλου, Δημολιό, Σουλιώτη, Καραγιάννη Ηλία, Αντωνόπουλο, Πρίφτη.
ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί σήμερα στο Αλκαζάρ και η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς ο τεχνικός της Σάκης Θεοδοσιάδης υπολογίζει και στο αριστερό μπακ τον Στέργιο Δημόπουλο, του οποίου η ποινή του από τρεις αγωνιστικές μετά την έφεση των «κιτρινόμαυρων» μειώθηκε σε μια και την εξέτισε στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με την Καβάλα.
Και ενδεκάδα που κερδίζει συνήθως δεν αλλάζει, με τον τεχνικό της Αναγέννησης να επιλέγει μάλλον τους έντεκα του παιχνιδιού με την Καβάλα και αν γίνει μια αλλαγή θα είναι αυτή του Δημόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Χατζηρίζο, ο οποίος πιθανότατα θα προωθηθεί στα χαφ.
Πιθανό σχήμα λοιπόν με το οποίο θα παραταχθεί η Αναγέννηση στην σημερινή αναμέτρηση είναι: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήτας, Μπουντούρης, Μπουσινάκης ή Χατζηρίζος, Χλωρός.
Στην αποστολή είναι και οι: Τσιάμης(αναπληρωματικός τερματοφύλακας), Γεωργακόπουλος, Μπιτέλης, Κρανιώτης, Οικονόμου, Πάτρας, Κόκκινος, Κοντός, ενώ δεν υπολογίζεται ο Φλιούκας που εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας, βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Κελαζόγλου και Αθανάσιος Διαμάντης και οι δύο του συνδέσμου Χαλκιδικής όπως και ο 4ος διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο Βασίλειος Κυριακούδης(Καβάλας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
* Τύρναβος 2005-Αναγέννηση Κ.: 18:00 OTE TV
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10
* Νέα Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου: 16:00
* Δόξα Δράμας-Α.Ο.Κασσιόπης: 16:00
* Ζάκυνθος-Πιερικός: 16:00
* Νίκη Βόλου-Απόλλων 1926: 18:00 OTE TV
* Α.Ε.Π. Ηρακλής-Γιαννιτσά: 16:00
* Βατανιακός-Αιγινιακός: 16:00
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε τρεις αγώνες)
1. Κέρκυρ       9
2. Απόλλων Καλαμαριάς     9
3. Νίκη Βόλου            6
4. Τύρναβος 2005     6
- - - - - - - - - - - - -
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    6
6. Εθνικός Γαζώρου 6
7. Ηρακλής     4
8. Αιγινιακός   4
9. Δόξα Δράμας        3
10. Ζάκυνθος 3
11. Καβάλα    3
- - - - - - - - - - - - -
12. Πιερικός   2
13. Αναγέννηση Γιαννιτσών 0
14. Βατανιακός          0
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ
Επίσημα ανακοινώθηκε χθες από την Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 η έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ και τη συμμετοχή της στο χορηγικό πρόγραμμα 2013-2014 στην κατηγορία του Χρυσού Χορηγού. Η εταιρία ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ του κ. Παπαπαναγιώτου με την πολύχρονη παρουσία στο χώρο των οπτικών έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με τις ποιοτικές και άκρως ανταγωνιστικές υπηρεσίες που προσφέρει.
Στις δύσκολες μάλιστα οικονομικά συνθήκες-όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- που διέπουν τη χώρα, η συνεισφορά προωθεί ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του αθλητισμού και μάλιστα στηρίζοντας μία τοπική ομάδα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass