ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ:

Ποιοτική ομάδα η Αναγέννηση

* ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:16
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η Αναγέννηση θα είναι αντίπαλος του Τυρνάβου 2005 την ερχόμενη Παρασκευή στο στάδιο Αλκαζάρ(18:00) και ο τεχνικός της «κυανέρυθρης» ομάδας Άγγελος Διγκόζης δεν έχασε προχθές την ευκαιρία να δει από κοντά την ΑΣΑ.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Καρδίτσας επικράτησε της Καβάλας με 1-0, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Σωκράτης Μπουντούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87’ της αναμέτρησης.
Ο Άγγελος Διγκόζης σε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε» για τον μεθαυριανό αγώνα, επισήμανε τα εξής: «Η Αναγέννηση είναι μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, καλούμαι τον κόσμο του Τυρνάβου και της Λάρισας γενικότερα να μας βοηθήσει και στο τέλος ευελπιστώ να είμαστε εμείς οι νικητές. Θέλαμε να δοθεί η δυνατότητα και στους καρδιτσιώτες φιλάθλους να έρθουν στο Αλκαζάρ, διότι θα ήταν ωραίο οι παίκτες να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο όπου υπάρχουν φίλαθλοι των δυο ομάδων, όπως βλέπουμε στο εξωτερικό. Σεβόμαστε όμως την απόφαση της Αστυνομίας Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους αντιπάλους μας, η κάθε ομάδα έχει την δική της ιστορία και θα είναι καλό για το θεσσαλικό ποδόσφαιρο να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που θα το χαρεί ο κόσμος. Εμείς έχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και μετά την αυριανή προπόνηση θα αποφασίσω ποιοι θα είναι στην ενδεκάδα».
* Χθες η προπόνηση έγινε στα βοηθητικά γήπεδα του δημοτικού σταδίου Τυρνάβου, υπήρχε ιδιαίτερο πάθος από τους παίκτες κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και γενικά το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, δεν υφίσταται εξάλλου κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς επιστρέφουν οι Σκούπρας, Γκαλίτσιος και Βανγκελί..
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Εν τω μεταξύ, σε σύσκεψη που έγινε χθες στην Α.Δ.Λάρισας αποφασίσθηκε η μη μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων από την γειτονική Καρδίτσα και έτσι το Θεσσαλικό ντέρμπι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League, θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φίλων της τυρναβίτικης ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass