ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ Ν. ΒΟΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εν πλήρη δυνάμει ο Τύρναβος

* ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ *ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:03
Με γεμάτο το οπλοστάσιο η ομάδα του Τυρνάβου θα παραταχθεί το βράδυ της Κυριακής στο Βόλο στο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League.
Χθες στην απογευματινή προπόνηση ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Άγγελος Διγκόζης έδειξε στους παίκτες του το σκεπτικό με το οποίο θα αντιμετωπίσουν τον προσεχή τους αντίπαλο σ’ ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες. Το θετικό για τον Άγγελο Διγκόζη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού εκτός των Τέλλιου και Νταντίδη που εξέτισαν την ποινή τους επιστρέφουν στην ενεργό δράση και οι τραυματίες Κάρλος Αντρέ και Χρήστος Καραγιάννης. Οι δύο τελευταίοι από την αρχή της εβδομάδας ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και χθες έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό.
Πέραν της τακτικής που θα ακολουθηθεί στο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού σταδίου το βράδυ της Κυριακής ο τεχνικός του Τυρνάβου έριξε ιδιαίτερη βαρύτητα και στον τομέα της ψυχολογίας που θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη του στόχου. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης γεγονός που εκτός της βαθμολογικής συγκομιδής επέδρασε θετικά και στον ψυχολογικό τομέα. Αφενός λοιπόν προσπάθησε να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του προκειμένου να παίξουν ελεύθερα το ποδόσφαιρο που ξέρουν και αφετέρου θέλησε να τονώσει την ψυχολογία τους τονίζοντας επανειλημμένως ότι έχουν το σθένος και την ικανότητα να επιστρέψουν στον Τύρναβο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί σήμερα με χαλαρή απογευματινή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή των «κυανέρυθρων».
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Χθες εν τω μεταξύ στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Football League, Φωστήρας και Αχαρναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Μακρίδης «έσωσε την παρτίδα» για το Φωστήρα. Με το γκολ του νεαρού μέσου η ομάδα του Ταύρου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τον Αχαρναϊκό, που είχε προηγηθεί στο 73’ με τον Σάνον.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass