ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012

Με την επιτυχημένη συνταγή της περσινής σεζόν

Θ. Φλώρος: «Ό,τι κάνουμε το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας γιατί το αγαπάμε» Απ. Κορομηλάς: «Έχουμε τα φόντα να πετύχουμε γιατί δουλεύουμε πάνω σε σωστή βάση με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις»

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:40
  
Για τη νεοσύστατη Λάρισα 2012 η φετινή χρονιά θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της περσινής. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μετά την άνοδο στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία κατά τον πρώτο χρόνο παρουσίας της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού θα διεκδικήσει εκ νέου την άνοδο και το πρωτάθλημα. Φυσικά όλο αυτό το εγχείρημα θα γίνει με ταυτόχρονη ανάδειξη των νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου που αποτελεί τη βασική αρχή της νεοσύστατης Λάρισας 2012.
«Εμείς λέμε πρώτα ναι στον αθλητισμό. Ο πρωταθλητισμός δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μας αλλά εάν μας δοθεί και φέτος η δυνατότητα φυσικά θα πρωταγωνιστήσουμε» επισήμανε ο πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου Θύμιος Φλώρος μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:
« Ό,τι κάνουμε το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας γιατί το αγαπάμε. Εμείς σαν διοίκηση προσπαθούμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά προκειμένου να δίνουμε πάντα λύσεις σε όποια προβλήματα υπάρξουν. Κάθε χρονιά είναι δύσκολη στην αρχή αλλά στη συνέχεια η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της.
Όσον αφορά στους στόχους μας αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι». Το μεράκι το δικό μου ήταν πάντα να βλέπω καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα δε όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη. Θα είμαστε αρωγοί.
Θέλω επίσης από την πλευρά της διοίκησης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε την προσπάθειά μας αλλά και στους νέους ποδοσφαιριστές που θέλησαν να έρθουν στην ομάδα μας γιατί η Λάρισα 2012 δεν έχει σύνορα. Αγκαλιάζει όλη τη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία. Ήταν ένας στόχος μας που θέλαμε να τον πετύχουμε και τον πετύχαμε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα». 
ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Στο πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά ο Αποστόλης Κορομηλάς το έργο του οποίου κρίθηκε άκρως ικανοποιητικό από τη διοίκηση του συλλόγου.
«Πέρσι βάλαμε μία γραμμή, να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους παίκτες και κυρίως στις ηλικίες από 14 έως 18 χρονών. Αν εξαιρέσουμε δύο ποδοσφαιριστές όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω των 18 ετών» τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός της Λάρισας 2012 και συνέχισε:
«Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι και είναι πρωταγωνιστικοί. Έχουμε τα φόντα να το πετύχουμε γιατί δουλεύουμε πάνω σε σωστή βάση με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Παράλληλα η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και μας παρέχει ό,τι ζητήσουμε. Όταν λοιπόν έχουμε όλα αυτά τα εχέγγυα το μόνο που απομένει είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Αλλά για το υλοποιήσεις αυτό χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ πιστεύω ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Έχουν έρθει αρκετοί παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες σε όλες σχεδόν τις ομάδες και θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα».
 
Οι αλλαγές στο ρόστερ
Ήρθαν: Κούρτης τερματοφύλακας από ΣΣ Ραψάνης, Μάντζας επιθετικός από Δωτιέα Αγιάς, Χαραλαμπόπουλος από Καμένα Βούρλα. Παράλληλα προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής οι Στρατής, Κίτσος, Τσακνάκης, Σερέτης, Φλώρος Ν., Γκόλτσος, Φλώρος Γ.
Έφυγε: Βιλανάκης Γ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass