ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Αγιασμό τέλεσε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:26
Τον καθιερωμένο αγιασμό όλων των τμημάτων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Αβέρωφ. Την παράσταση ασφαλώς έκλεψαν οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι συνοδεύονταν από τους προπονητές τους Δ. Κουκουλιάφκα, Αν. Τσιρβούλη και Απ. Ταρταμπούκα.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ανδρικής ομάδας παρουσία των διοικητικών κ. Δ. Ελευθέρογλου, Α. Μπαλασούλη, Γ. Μπρούτσου, Κ. Μπρέλλα, Αικ. Κίτση, Ν. Διαμαντάτου και Γ. Γκουτσιούδη.
Πιο συγκεκριμένα από την ομάδα του Αβέρωφ αποκτήθηκαν οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Βαΐτσης από Δήμητρα Γιάννουλης, Ειρηναίος Βλασίδης από Προμηθέα, Γιάννης Καραγκιόζης από Όλυμπο Γόννων, Δημήτρης Μητρακούλης από Ηρακλή Λάρισας, Νίκος Τζιάτζιος από Δόξα Ομορφοχωρίου, Σωτήρης Περδίκης, Γεώργιος Κίτσιος, Κων/νος Καψάλης και Γιάννης Μπουρονίκος από ΑΕΛ, Κων/νος Σιαμπάνης από ακαδημία ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, Στέφανος Καφφές από ακαδημία Νίκης Μιχαήλ, Βασίλειος Μπάρδας από ακαδημία Βουτυρίτσα, Παναγιώτης Ανυφαντής από Φαρκαδόνα και Νικόλαος Νινόπουλος από Πελασγιώτιδα.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στους νεαρούς Δαμιανό Μπαλασούλη, Γρηγόρη Σουλούκο και Διονύση Κελεσίδη, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, δείγμα της σοβαρής και συστηματικής δουλειάς που συντελείται στον συγκεκριμένο τομέα.
Ας σημειωθεί ότι οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 18.00 έως 20.00 στα γραφεία του σωματείου επί των οδών Αμμοχώστου και Λευκίππου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Δημήτριο Κουκουλιάφκα (τηλ. 6983-518.523) καθώς και με την κ. Αικατερίνη Κίτση (τηλ. 6948-376.577 what’s up).
Για τη φιλοσοφία αλλά και τους εν γένει στόχους του σωματείου μίλησε, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας κ. Ανδρέας Μπαλασούλης, ο οποίος επισήμανε το άριστο κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας, βασική προϋπόθεση αλλά και μέλημα της παρούσας διοίκησης. Ανατρέχοντας δε στο παρελθόν τόνισε ότι η ιστορία του σωματείου και της συνοικίας που εκπροσωπεί αποτελεί οδηγό για την εδραίωσή του στις μεγάλες τοπικές κατηγορίες σε συνδυασμό βέβαια με την ανάδειξη νέων αθλητών, τη καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του συλλόγου στα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Δημήτριο Τσάλαβο (αρωγό της προσπάθειας του συλλόγου επί σειρά ετών) αλλά και την κ. Ευρώπη Τζιάτζιου για την προσφορά αθλητικού υλικού και την αμέριστη στήριξή τους στο σωματείο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass