ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Καλό ποδόσφαιρο και...Π.Ο.Ε. – Συκέα 4 – 2

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΖΗΡΔΕΛΗΣ (2), ΤΟΛΙΟΣ (2), ΛΙΟΥΡΑΣ (2)

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε στο γήπεδο της Ελασσόνας, όπου ο «φρέσκος» και ανανεωμένος Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι του Α.Ο. Συκέας με το ευρύ σκορ 4-2.
Η φιλική νίκη του Π.Ο.Ε. και η απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας έφερε χαμόγελα στους φιλάθλους, που βλέπουν σιγά σιγά να ετοιμάζεται κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Το θετικό είναι ότι ο εφετινός ΠΟΕ βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Η απόδοση των παικτών του Γιώργου Καλτέκη άρεσε ιδιαίτερα και οι νεαροί Ελασσονίτες έβαλαν κάτω τη μπάλα, ήταν ορεξάτοι, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαν ομαδικότητα, έβαλαν 4 γκολ, έχασαν ευκαιρίες και βέβαια ικανοποίησε η συνεχής κυκλοφορία της μπάλας σε όλους τους χώρους του γηπέδου.
Στο β’ ημίχρονο, που έγιναν και αρκετές αλλαγές, έπεσε η απόδοση του ΠΟΕ, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενουμένους να επιτύχουν δύο γκολ.
Από την πλευρά της, η νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΛ ομάδα του Α.Ο. Συκέας πάλεψε το ματς, είχε μαχητικότητα, πίεσε τους αντιπάλους και προσπάθησε για κάτι άλλο κυρίως με αντεπιθέσεις.
Χαρακτηριστικό ήταν το καθαρό παιχνίδι όλων των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν οι δυο προπονητές Γ. Καλτέκης και Δ. Στάθης, κάτι που διευκόλυνε και το έργο της διαιτησίας.
 TΑ ΓΚΟΛ
6’: Από δεξιά, ο Τόλιος του ΠΟΕ με ωραίο πλασέ κάνει το 1-0 .
25’: Ο Έρβιν σουτάρει προς την εστία της Συκέας και ο επερχόμενος Ζηρδέλης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 .
29’: Νέο χτύπημα του παραγωγικού (...σκοράρει σε κάθε αγώνα) Βαγγέλη Ζηρδέλη, που εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Τόλιου και με ωραίο σουτ κάνει το 3-0, μέσα σε χειροκροτήματα.
37’: Ωραία φάση στην περιοχή της Συκέας, όταν με δυνατό σουτ ο Κρουσταλάκης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, στην επαναφορά της μπάλας σουτάρει ο Σισμανίδης και τελικά με προβολή ο δραστήριος Τόλιος γράφει το 4-0.
60’: Λάθος των αμυντικών του ΠΟΕ στο κέντρο του γηπέδου, κλέβει την μπάλα ο Λιούρας της Συκέας, που συνδυάζεται με τον Λέτσιο, που με τη σειρά του δίνει την πάσα και τελικά ο Λιούρας με ωραίο σουτ μειώνει σε 4-1 .
69’: Όμορφη προσπάθεια και πάλι του Λιούρα, που με ωραίο σουτ γράφει το 4-2 .
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βαλιώτης Νίκος, Δήμου Γιώργος, Πάσχος Θεόδωρος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γιώργος Καλτέκης): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Χαϊκάλης, Μπούσιας, Κρουσταλάκης, Καλτέκης, Έρβιν, Αθανασέλος, Σισμανίδης, Τόλιος, Ζηρδέλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Ρούσι (Μενσούρ), Σεμερτζίδης, Καραμάνος, Παπαδήμος, Κοντοτάσιος, Ντούφας, Βαρνάς Σπύρος, Βαρνάς Νίκος, Καλύβας, Γεωργούλας, Κολιάς.
Α.Ο. ΣΥΚΕΑΣ (Δημήτρης Στάθης): Τσούρης, Τέλλιος, Κουλιούμπας, Λέτσιος, Καρέλας, Παληγιάννης, Χασιώτης, Καζία, Λιούρας, Καρατζιόλης, Ζιώζιος.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζιώζιος Δ., Κατσαντώνης, Σδάνης, Μπαργιώτας, Τάχατος, Ζιώζιος Ν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass