ΣΤΟ AEL FC ARENA ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Αυλαία με τελικό Super Cup

*ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΡΟΠΑΙΟ *ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2013 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:14
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στο AEL FC Arena ανοίγει μεθαύριο Πέμπτη (17.00) με τη διεξαγωγή του τελικού Super Cup η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο νομό. Το φετινό τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΛ Μαχητής Τερψιθέας και η κυπελλούχος ΕΠΣΛ Δήμητρα Γιάννουλης σ’ ένα παιχνίδι γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη στήριξη του ταμείου αρωγής ΕΠΣΛ. Η αντίστροφη μέτρηση για τους δύο φιναλίστ άρχισε που παρά το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη στο μέσο της προετοιμασίας τους υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων.
Χθες με αφορμή τη διεξαγωγή του φετινού τελικού δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΛ παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδη, των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ και των διαιτητών της αναμέτρησης.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των παρευρισκομένων:
Ελ. Γρηγοριάδης (πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου): «Η συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ένας τρόπος προώθησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, καθώς φέτος θα είναι αντίπαλες δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία στο νομό μας και ο αγώνας θα είναι αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει τη διοργάνωση γιατί από φέτος με απόφαση του Δ.Σ. τα έσοδα θα διατεθούν στο ταμείο αρωγής δηλαδή θα είναι ανταποδοτικά για τις ομάδες του νομού. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, να βγει κερδισμένο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και επειδή είναι ο αγώνας που ανοίγει τη φετινή χρονιά εύχομαι υγεία σε όλους και κουράγιο στους παράγοντες για τον γολγοθά που τους περιμένει».
Αχ. Στεργιάκης (γενικός διευθυντής Μαχητή Τερψιθέας): «Πιστεύω ότι η ΕΠΣΛ είχε κάνει βήματα εξέλιξης σε ότι αφορά στον συγκεκριμένο θεσμό. Θα παίξουμε σ’ ένα γήπεδο στολίδι με στόχο να προβληθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας. Θέλουμε ο κόσμος και όλα τα σωματεία του νομού να στηρίξουν τη διοργάνωση γιατί τα έσοδα θα είναι ανταποδοτικά. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να κερδίσει ο καλύτερος».
Ηλ. Κουλουψούζης (πρόεδρος Δήμητρας Γιάννουλης): «Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Βέβαια ο Μαχητής είναι επάξια στη Γ’ Εθνική, οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στη φάση της προετοιμασίας αλλά παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος που έχει η κάθε ομάδα. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για δύο λόγους. Πρώτον για να απολαύσει τον τελικό και δεύτερον γιατί αυτή η αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΣΛ πρέπει να στηριχθεί. Να ενισχυθεί το ταμείο αρωγής. Τελειώνοντας εύχομαι στον Μαχητή να έχει μία πολύ καλή χρονιά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να πετύχει τους στόχους του».
Ν. Σταυροθόδωρος (προπονητής Μαχητή Τερψιθέας): «Για τα όρια του νομού είναι από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία δύο κορυφαίες ομάδες βάσει της εξέλιξης των πραγμάτων θα συναντηθούν διεκδικώντας τον τίτλο. Είναι ένα παιχνίδι που από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που μας διακρίνει σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο απέναντι σε μία άξια και ικανή ομάδα σε μια χρονική στιγμή βέβαια που είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες καθώς όντως βρισκόμαστε στο μέσο της προετοιμασίας και καλούμαστε μετά από κάποια φιλικά παιχνίδια και πολλή κούραση να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο, ανταγωνιστικό μ’ έναν επίσημο χαρακτήρα σ’ έναν τελικό. Χαιρετίζω την προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΣΛ που κατάφεραν τη διεξαγωγή του τελικού στο καλύτερο γήπεδο του νομού και θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει αρκετός κόσμος. Είναι το κορυφαίο παιχνίδι της χρονιάς, που ξεφεύγει από τα όρια των φιλάθλων των δύο ομάδων και φαντάζομαι ότι αρκετός κόσμος θα θελήσει να το παρακολουθήσει. Εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια-το ίδιο πιστεύω θα κάνει και ο αντίπαλος- για να προσφέρουμε τηρουμένων των αναλογιών όσο πιο καλό θέαμα και μέσα από αυτή τη διαδικασία στο τέλος πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε οι νικητές σ’ αυτό το παιχνίδι».
Β. Μπακογιάννης (βοηθός προπονητής Δήμητρας Γιάννουλης): «Χαιρετίζω την προσπάθεια της ΕΠΣΛ για τη διοργάνωση του τελικού σ’ ένα γήπεδο στολίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες έτσι όπως εξελίχθηκε πέρσι το πρωτάθλημα αν και ‘μεις θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του Μαχητή ως πρωταθλητές. Πιστεύω να γίνει ένας καλός αγώνας, είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και θέλουμε να έρθει ο κόσμος γιατί τα έσοδα θα συμβάλουν στην ενίσχυση του ταμείου αρωγής. Τα χρονικά περιθώρια της προετοιμασίας ήταν στενά για μας –όπως και για την αντίπαλη ομάδα- ωστόσο ελπίζουμε το παιχνίδι να είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος».
Κ. Μπρέλλας (αρχηγός Μαχητή Τερψιθέας): «Εύχομαι στην ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και στην ομάδα της Γιάννουλης πραγματικά να είναι η πρωταθλήτρια και να πετύχει με τη σειρά της τους στόχους της. Όσον αφορά στο παιχνίδι είναι τιμή μας που θα παίξουμε σ’ αυτό το γήπεδο, θεωρώ όμως ότι το χρονικό διάστημα που επιλέχθηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι δεν είναι ακόμα το κατάλληλο για τις ομάδες αλλά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και οι δύο αντίπαλοι για να παρουσιάσουμε θέαμα και να πετύχουμε τη νίκη».
Αχ. Μανάκας (αρχηγός Δήμητρας Γιάννουλης): «Θα ήθελα να σταθώ στο θέμα του γηπέδου το οποίο είναι ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας. Μετά από τις προσπάθειες της ΕΠΣΛ καταφέραμε να παίξουμε σ’ αυτό το στολίδι και είναι πραγματικά τιμή για όλους μας. Ελπίζω οι φίλαθλοι να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια γιατί έτσι παίρνουν δύναμη και οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε αυτό το κύπελλο και να το αφιερώσουμε στη Γιάννουλη. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία γι’ αυτό και ελπίζω να τελεσφορήσουν οι προσπάθειές μας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και στην αντίπαλη ομάδα για τους στόχους που έχει θέσει και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές».
Αντ. Ζήλος (διαιτητής τελικού): «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μακάρι να έχει κόσμο ο οποίος να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».
Χρ. Παπαδημητρίου (α’ βοηθός διαιτητής): «Αγωνίζονται δύο πολύ καλές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εύχομαι να συντελέσουμε κι εμείς σ’ αυτό. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».
Χρ. Μαστοροδήμος (4ος διαιτητής): «Ευελπιστώ οι δύο ομάδες να φανούν αντάξιες των προσδοκιών και του φίλαθλου κόσμου και να προβάλουν το «ευ αγωνίζεσθαι» γιατί δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και αν το δουν σαν ένα παιχνίδι κερδισμένοι θα είμαστε όλοι μας. Καλή επιτυχία στο συνάδελφο Αντώνη Ζήλο που θα διευθύνει τον αγώνα με όσο λιγότερα λάθη».
Απ. Καρακώστας (Β’ βοηθός διαιτητής): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και καλή επιτυχία στους δύο φιναλίστ».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass