ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ»

Τοξότης Λάρισας: Η ανοδική πορεία συνεχίζεται

* Χρ. Γκάτας: «Στόχος της ομάδας είναι να παράγει καλό ποδόσφαιρο και να αναδεικνύει παίκτες»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2013 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
 

 Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τον Τοξότη Λάρισας η φετινή χρονιά αποτελεί τη φυσική συνέχεια της προηγούμενης υπό την έννοια ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ιστορικός σύλλογος της Λάρισας πραγματοποίησε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να δημιουργήσει ένα ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μεγάλων τοπικών κατηγοριών αγωνιστικό σύνολο συνεχίζοντας παράλληλα την ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι την περασμένη σεζόν έθεσαν τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον και φέτος θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα διατηρώντας το νεανικό σχήμα.

Στο πάγκο του Τοξότη θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Χρήστος Γκάτας αφού το έργο του κρίθηκε επιτυχημένο από τη διοίκηση του συλλόγου. Η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία αν και δεν ήταν αυτός ο κύριος στόχος της παρουσιάζοντας παράλληλα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το γεγονός αυτό αυξάνει τις υποχρεώσεις των ανθρώπων του συλλόγου για τη νέα χρονιά η οποία θα είναι πιο απαιτητική.

«Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια συνεχίζεται με την έννοια ότι στόχος της ομάδας είναι να παράγει καλό ποδόσφαιρο και να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές εκ των οποίων όσοι έχουν το ταλέντο και την υπομονή να μπορέσουν να κάνουν το μεγάλο άλμα» επισήμανε στην «Ε» Ο Χρήστος Γκάτας μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:

«Η φετινή σεζόν σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια θα είναι πιο δύσκολη υπό την έννοια ότι έφυγαν αρκετοί παίκτες ωστόσο για να συμπληρωθούν τα κενά προωθήθηκαν ορισμένα παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα και παράλληλα έγιναν και κάποιες μεταγραφές.

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά θα υπάρχουν πάλι κάποιες ομάδες που δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Δηλαδή θα είναι όπως και πέρσι. Το πρωτάθλημα από μόνο του έχει ένα επίπεδο. Αγωνίζονται αρκετοί νέοι παίκτες αλλά πέρσι είδαμε ομάδες όπως οι Ατρόμητοι και ο Προμηθέας που στηρίχθηκαν μόνο στους νέους παίκτες έχασαν το στοίχημα της παραμονής κι αυτό δεν ήταν τόσο καλό. Γενικά είναι μια κατηγορία που έχει νεαρά παιδιά και αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα σε όλα τα επίπεδα και φυσικά και στο ποδόσφαιρο.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε» κατέληξε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

 

Τα φιλικά παιχνίδια

Ο Τοξότης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε μέχρι τώρα τρία φιλικά παιχνίδια με Σμόλικα, Ν. Πολιτεία και Πλατύκαμπο. Η εικόνα που παρουσιάσε η ομάδα σύμφωνα με τον Χρήστο Γκάτα ήταν ικανοποιητική.

«Η ομάδα άλλαξε πρόσωπο από την περσινή σεζόν κι αυτό γιατί αρκετοί βασικοί παίκτες αποχώρησαν. Παρ’ όλα αυτά με τις προσθήκες που έγιναν προσπαθούμε, δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε στο σωστό δρόμο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά στη συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Τοξότη.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους «ερυθρόλευκους» έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα με τη Δήμητρα Γιάννουλης, η ομάδα παράλληλα θα μετέχει στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» ενώ προγραμματίζεται ένα ακόα παιχνίδι με την Πελασγιώτιδα.

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν: Ντόντος (μέσος από Γόννους), Φαρμάκας (αμυντικός από Ομορφοχώρι), Τσακουρίδης (μέσος από ΑΕΔ Νίκαιας), Δρυστέλλας (τερματοφύλακας από Αμπελόκηπους).

Έφυγαν: Ποπέσκου, Βελίδης, Παππάς, Δάλλας, Παζιάνας, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα του επιθετικού Σαμαρά ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων.

 

Αισιόδοξοι οι ποδοσφαιριστές

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Τοξότη για τη νέα χρονιά. Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένοι εξ αυτών:

Γιάννης Μπαλογιάννης: «Ο Τοξότης όπως ΄και πέρσι έχει στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα φέτος έχει πολλά νέα παιδιά και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά. Η νέα χρονιά είναι μία ακόμα πρόκληση για μας. Είμαστε αισιόδοξοι για την επίτευξη των στόχων, έχουμε πολύ καλό προπονητή και η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας».

Σταύρος Σαμαράς: «Η ομάδα έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Θέλουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα κάτω από τις εντολές του τεχνικού Χρήστου Γκάτα ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Νίκος Τσακουρίδης: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα με ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως ο Τοξότης και θα προσπαθήσω μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το κλίμα είναι πολύ καλό είμαστε νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά και διάθεση για διάκριση».

Σωτήρης Φαρμάκας: «Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ελπίζω να κάνουμε μία καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Α1 Ερασιτεχνική είναι πολύ δύσκολη. Οι ομάδες ενισχύθηκαν και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass