Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2-0

Πέρασε με…Κόκκινο από τη Γιάννουλη

*ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗ, ΜΕΖΙΝΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2013 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:10
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με…σούπερ σταρ τον Γιάννη Κόκκινο που πέτυχε τα δυο γκολ της ομάδας του, ο Αμπελωνιακός κέρδισε χθες στο γήπεδο της Γιάννουλης την τοπική Δήμητρα με σκορ 2-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Ο Φαλανιώτης επιθετικός που ήταν πέρυσι στην Κασσιόπη και πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε το πρώτο γκολ στο 65΄εκμεταλευόμενος λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Μπαλωμένο και τον γκολκίπερ Παναγιωτόπουλο στον οποίο γύρισε την μπάλα(σ.σ.κέρδισε την κόντρα και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα) και σημείωσε το δεύτερο στο 78΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Είναι λογικό ο τεχνικός Γιάννης Γκαμπέτας να μένει ευχαριστημένος από τον έμπειρο επιθετικό, καθώς έχει σκοράρει και στα τρία φιλικά, δυο φορές με πέναλτι κόντρα στον Ρήγα Φεραίο(2-2) και στον Τύρναβο(1-1) και δυο στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση.
Μακάρι να συνεχισθεί αυτή η ρέντα που έχει και με τον Κακαβίτση να αποτελέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο, στον επιθετικό τομέα.
Το παιχνίδι μέχρι το 65΄ ήταν δυνατό και ελάχιστες φάσεις έγιναν μπροστά στις δύο εστίες, με τους δυο τερματοφύλακες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο 7΄ο Παναγιωτίδης των γηπεδούχων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως στο σουτ που επιχείρησε ο γκολκίπερ Χ.Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, ενώ στο 30΄σε σουτ του Βούκια ο πορτιέρο Χρήστος Γκικούδης που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έπεσε στην αριστερή του γωνία και απεσόβησε το γκολ.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι ο Αμπελωνιακός που είναι ομάδα Γ΄Εθνικής κατηγορίας, παρουσιάζει σταθερή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, διορθώνει σιγά-σιγά τα λάθη του και σαφώς έχει δυνατότητες για να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στη Δήμητρα Γιάννουλης, αναμφίβολα έχει πολύ καλό δυναμικό με παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού, χρειάζεται όμως να συνειδητοποιήσουν όλοι, ότι και τα φιλικά πρέπει να τα βλέπουν με την πρέπουσα σοβαρότητα και να αποφεύγουν λάθη τα οποία στοιχίζουν…
*Πολύ καλή η διαιτησία των κ.Μαστοροδήμου, Ρεντόπουλου, Γκαραβέλη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Σελήνης, Μπαλωμένος, Ζάρρας, Τέγος, Εμμανουήλ, Μανάκας, Γεωργούλας, Παναγιωτίδης, Σπανός, Πατσιωτός.
Αγωνίστηκαν και οι: Μακανίκας, Παναγιωτόπουλος, Θώμος, Κουρούτσαλης, Γκαλγκανόπουλος, Μαλαβιέζος, Μαυρουδής, Δαούλας, Χατζημπύρος.
Α.Ο.ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ(Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος Χ., Χατζούλης, Κομισόπουλος, Αλεξόπουλος Σ., Τζιαρτζιάνης, Βούκιας, Παπανδρέου, Τασούλης Μούργκας, Πασχαλίδης, Τσιώλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι: Παπαδόπουλος Β., Αλεξανδρής, Κόκκινος, Βασιλειάδης, Πολύζος, Μπίκος, Αλεξόπουλος Αχ., Μαυρίδης, Φλέγκας, Κωτούλας, Κούρο, Καρανίκας.
*Τον αγώνα παρακολούθησαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου, με τον διοικητικό της Ένωσης Δημήτρη Λεωνιδάκη.
ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΖΊΝΗ
Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοπιήσε η διοίκηση του Αμπελωνιακού και αναφερόμαστε στον σέντερ φορ Γιώργο Κακαβίτση και στον μεσοπεθετικό Ερμή Μεζίνη, οι οποίοι αγωνίζονταν στον Τύρναβο 2005, ο πρώτος ως δανεικός.
Με δηλωσή του ο Κακαβίτσης ευχαριστεί την ομάδα του Τυρνάβου, ιδιαίτερα δε τον κόσμο της για την αγάπη και εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό του, κατά την περυσινή χρονιά-όνειρο, που ολοκληρώθηκε με την άνοδο.
Εύχεται δε να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας και να εκπροσωπήσει άξια το νομό Λάρισας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass