ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (18.00) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει ο Τύρναβος

Δ. ΣΙΑΤΡΑΣ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:06
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ανεπίσημη φετινή εμφάνιση του Τυρνάβου άρχισε. Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους δόθηκε για τον Δεκαπενταύγουστο και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο αυριανό φιλικό με τον Αμπελωνιακό (18.00 γήπ. Αμπελώνα).
Στόχος του τεχνικού Άγγελου Διγκόζη και των συνεργατών του είναι να δώσουν στην ομάδα -παράλληλα με τη συνεχή βελτίωση της φυσικής κατάστασης – το νέο αγωνιστικό προφίλ που θέλουν. Το αυριανό φιλικό με τον Αμπελωνιακό θα δώσει την ευκαιρία στον Άγγελο Διγκόζη να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα και κυρίως να τσεκάρει σε ποιον βαθμό οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφομοιώσει τα στοιχεία που πρέπει να έχουν προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς.
Για το αυριανό φιλικό αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας (την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα θα μπει στην 3η εβδομάδα προπονήσεων) μίλησε ο Δημήτρης Σιάτρας.
«Εκείνο που θέλουμε είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια σαν ομάδα γιατί έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα. Το γεγονός όμως ότι πολλά από τα καινούργια παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό που θέλουμε πολύ πιο γρήγορα.
Οι προπονήσεις κύλησαν ομαλά, υπήρχε μεγάλη ένταση και η κούραση ήταν δικαιολογημένη ωστόσο από δω και πέρα μπαίνουμε σε μια νέα φάση καθώς αρχίζουν τα φιλικά παιχνίδια και θα μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Η αρχή θα γίνει την Κυριακή με το φιλικό παιχνίδι στον Αμπελώνα. Είναι το πρώτο αγωνιστικό τεστ της περιόδου και ο νέος προπονητής θέλει να δει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε να εντοπίσει τα λάθη για να μπορέσουμε να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά στη συνέχεια και να τα διορθώσουμε.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας στο νέο τεχνικό όσο κουρασμένοι κι αν είμαστε από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας.
Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση αυτή της Football League και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο πετυχαίνοντας παράλληλα το στόχο μας. Το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα αρχίζει αυτό το πρωτάθλημα ούτε και τις ομάδες των ομίλων μας δυσκολεύει κυρίως σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό της προετοιμασίας. Εμείς όμως συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε» κατέληξε ο κεντρικός αμυντικός του Τυρνάβου.
Σε ό,τι αφορά στον επιτελικό μέσο Άλεξ Ουρτάδο που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στον Τύρναβο η αυριανή φιλική αναμέτρηση θα αποτελέσει ένα «κρας τεστ» για τον ίδιο αφού ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης πριν πάρει την τελική απόφαση θέλει να δει τον παίκτη και εντός αγωνιστικού χώρου. Οι πρώτες πάντως εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις είναι θετικές.
Ανεξάρτητα ωστόσο από την κατάληξη που θα έχει η περίπτωση του Άλεξ Ουρτάδο οι άνθρωποι του Τυρνάβου βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση προκειμένου να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι και την ενίσχυση του ρόστερ.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass