ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Έκλεισε επιθετικό ο Τύρναβος

* ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2013 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:00
Το θέμα του σέντερ φορ έκλεισε για την ομάδα του Τυρνάβου η οποία χθες ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χρήστου Καραγιάννη. Ο 30χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην ομάδα της Κασσιόπης ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Λαμία, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Βέροια, Προοδευτική, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εορδαϊκό, ξανά στη Βέροια, Παναχαϊκή, Αετό Σκύδρας και Αναγέννηση Επανομής.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Τύρναβος έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Καραγιάννη. Ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κασσιόπης Κέρκυρας».
Πρόκειται για έναν επιδέξιο στράικερ, με ευχέρεια στο σκοράρισμα ο οποίος πριν τέσσερα χρόνια είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της Βέροιας ενώ στο ενεργητικό του μετρά έξι ανόδους με Βέροια (δυο φορές από Γ’ Εθνική στη Β’), Καβάλα (από Γ’ στη Β’), Παναχαϊκή (από Γ’ στη Β’ επίσης), Αναγέννηση Γιαννιτσών (από Δ’ στη Γ’) και Κασσιόπη (από Γ’ στη Β’).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τυρνάβου θα μεταβεί σήμερα στη Σαμαρίνα προκειμένου να μπει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.
ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Εν τω μεταξύ ο ιδιοκτήτης τηλεοπτικού καναλιού στα Γρεβενά Γιάννης Παπαδόπουλος παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης δείπνο στην ομάδα του Τυρνάβου. Στο δείπνο παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος καθώς επίσης ο πρόεδρος της Τυρναβίτικης ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας και τα μέλη της διοίκησης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass