ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Με εντατικούς ρυθμούς ο Οικονόμος

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2013 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:59
Ο Οικονόμος συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία που ξεκίνησε από τις 22 Ιουλίου, ενόψει της νέας περιόδου τόσο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Τσαριτσάνης με καινούργιο πρόσωπο και διαφορετική κουλτούρα θέλει να δώσει δυναμικό «παρών» σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Στο οικογενειακό διπλό της Πέμπτης ο προπονητής των «πρασίνων» Κώστας Κατσάρας δοκίμασε τους παίκτες του σε διάφορα σχήματα, προσπαθώντας να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο 1ο φιλικό παιχνίδι του σωματείου για φέτος, την Κυριακή 11 Αυγούστου, με αντίπαλο τα Τρίκαλα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα στο «παλατάκι» της Τσαριτσάνης, πατώντας ξανά ομάδες το χορτάρι του «Γ. Μητσιμπόνας» σε επίσημη αναμέτρηση μετά από διάστημα 7 μηνών.
Από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, ο έμπειρος μέσος Δημήτρης Σκλάβος δήλωσε για το μεθαυριανό παιχνίδι: «Είναι το πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα και ελπίζω και εύχομαι να αποτελέσει θετικό εφαλτήριο στη νέα μας προσπάθεια. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, τα Τρίκαλα, που οι συστάσεις περισσεύουν. Όσον αφορά στον Οικονόμο, απαρτίζουμε φέτος τόσο οι λίγοι έμπειροι όσο και οι περισσότεροι νέοι σε ηλικία παίκτες, ένα καλό σύνολο, που θέλουμε να είναι αν μη τι άλλο, ανταγωνιστικό. Χαίρομαι που βλέπω τα νέα παιδιά, τους συμπαίκτες μου, να έχουν όνειρα και φιλοδοξίες και να προσπαθούν μέρα με την ημέρα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά από όλους, έχουμε ωστόσο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στους προπονητές μας και πιστεύω πως θα πετύχουμε κάτι καλό.
Είμαι ακόμη βέβαιος πως θα τύχουμε της συμπαράστασης του κόσμου της Τσαριτσάνης τόσο στο μεθαυριανό παιχνίδι όσο και σε όλες τις αναμετρήσεις, δίνοντας από την πλευρά μας την υπόσχεση πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass