ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Π.Ο.Ε.: Με στήριγμα τα ταλέντα του τόπου!

* Θ. ΖΗΡΔΕΛΗΣ: «ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2013 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Π.Ο. Ελασσόνας, μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, ενώ βέβαια οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν λόγο για μια καινούργια προσπάθεια που με σκληρή δουλειά βάζει στόχους για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ο Π.Ο.Ε. που στην περασμένη αγωνιστική σεζόν... δεν τα κατάφερε να παραμείνει στη Δ’ Εθνική Κατηγορία, καλείται εφέτος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του με την παρουσία του(μετά από αρκετά χρόνια) στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού Λάρισας.
Στην «πρώτη» του Π.Ο.Ε., που έγινε στο «χαλί» - Δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας, με την παρουσία των μελών της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων, ο γνωστός και έμπειρος προπονητής του Γιώργος Καλτέκης μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις υποχρεώσεις που έχουν και την ανελλιπή παρουσία τους στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας, ενώ στάθηκε και σε θέματα πειθαρχίας και σωστής συμπεριφοράς: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, έως την έναρξη του πρωταθλήματος. Ζητώ από τους νεότερους παίκτες σεβασμό στους παλαιότερους της ομάδας. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, πως πρέπει να χτίσουμε κάτι καλό για το τοπικό ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί, φτιάχνουμε την ομάδα. Όχι ο καθένας ξεχωριστά. Θέλει συνεργασία και ομαδικότητα. Στις υποχρεώσεις σας θα έχετε συνέπεια, ακόμα και στις ώρες των προπονήσεων. Σε θέματα πειθαρχίας και συμπεριφορών θα είμαι αμείλικτος. Όποιοι δεν μπορούν να τα καταφέρουν με αυτούς τους ρυθμούς, καλό είναι να μας ενημερώσουν από τώρα και να μην συνεχίσουν μαζί μας».
Οι προπονήσεις του Π.Ο.Ε. γίνονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της πόλης, αλλά και στα βοηθητικά γήπεδα, ενώ συνεχίζονται και το αμέσως επόμενο διάστημα οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών κυρίως από την γύρω περιοχή, προκειμένου να επιλεγούν και να ενταχθούν στο «ρόστερ» του ανανεωμένου εφετινού Π.Ο.Ε.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στην «Ε» του προέδρου του Π.Ο.Ε. Θωμά Ζηρδέλη και του προπονητή της ομάδας Γιώργου Καλτέκη:
ΘΩΜΑΣ ΖΗΡΔΕΛΗΣ (πρόεδρος): «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Φέτος, στόχος μας είναι να ρίξουμε βαρύτητα στο φυτώριο και στην ακαδημία του Π.Ο.Ε. που όλα αυτά τα χρόνια κάνει εξαιρετική δουλειά. Με δικά μας παιδιά αποκλειστικά και χωρίς παίκτες εκτός της περιοχής μας αυτήν τη φορά, αλλά μόνο εντός του νέου μας διευρυμένου Δήμου, θα προσπαθήσουμε μέσα από σωστό προγραμματισμό, να αξιοποιήσουμε το σπουδαίο υλικό, που από την περυσινή χρονιά αποτέλεσε τον βασικό κορμό της ομάδας. Φέτος μπαίνουν τα θεμέλια για μια ομάδα με έναν αποκλειστικό στόχο: να αγωνίζονται παιδιά της επαρχίας Ελασσόνας, που έχουν ικανότητες, σωστό χαρακτήρα και αθλητική προσωπικότητα. Αυτός νομίζω είναι και ο στόχος: να κάνουμε αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό! Καλούμε τους φιλάθλους και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής, σε δύσκολους καιρούς όπως είναι η σημερινή κατάσταση που ζούμε, να βρεθούν δίπλα μας και να μας στηρίξουν όπως μπορούν, βοηθώντας όλα αυτά τα νέα παιδιά που θα φορούν τη φανέλα του ιστορικού μας Π.Ο.Ε.».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ (προπονητής): «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Θα στηριχθούμε σε παιδιά των Ακαδημιών. Είναι πολύ ευχάριστο να εργάζεσαι με τέτοιες ηλικίες.
Μετά τα λάθη των τελευταίων χρόνων, είναι καιρός να ασχοληθούμε με τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, ελπίζοντας πως κάποια από αυτά μπορούν να παίξουν και σε μεγάλες κατηγορίες. Χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας. Καλό είναι να αγκαλιάσουμε σαν Ελασσόνα αυτή την προσπάθεια. Σ’ αυτό το εγχείρημα θα δώσω πέρα από την εμπειρία μου και το μεράκι στην ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής μας.
Όλοι μας ξέρουμε πως η κρίση έχει περάσει σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, και μέσα σ’ αυτά και στο ποδόσφαιρο. Δεν απομένει τίποτε άλλο παρά να δουλέψουμε με δικά μας παιδιά, που έχουν διάθεση να προσφέρουν και στον τόπο τους, αλλά και έχοντας ατομικές φιλοδοξίες, ίσως μέσα από το ποδόσφαιρο... να μην μπουν στη στρατιά των ανέργων, που ολοένα και μεγαλώνει.
Βλέπουμε πως παραδοσιακές ομάδες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως η ΑΕΚ, ο Πανσερραϊκός, η Λάρισα και άλλες μπαίνουν στο εγχείρημα της ανάδειξης νεαρών ποδοσφαιριστών, μακριά από οικονομικά μεγέθη, που αυτά κατέστρεψαν τις ίδιες τις ομάδες.
Όσο για την ΑΕΛ, ειλικρινά όλους μας πικραίνει αυτή η κατάσταση. Ας ελπίσουμε όμως, πως ξεκινώντας ουσιαστικά πάλι από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κάτι καλό θα προκύψει. Και αυτό είναι και η ευχή όλων μας για την ΑΕΛ...».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass