ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 6ο «3on3» ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ

Το μπάσκετ πήγε παραλία...

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2013 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:51
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 6ο τουρνουά μπάσκετ (3on3) Αγιοκάμπου που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο της Σωτηρίτσας το τριήμερο 26-28/7/2013.
Η συμμετοχή των παικτών του μπάσκετ του νομού (και όχι μόνο) ήταν πρωτοφανής και ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών.
Ταλέντα του μπάσκετ όλων των ηλικιών, καταξιωμένοι παίκτες, συμμετείχαν σε 24 ομάδες που εντάχθηκαν σε τέσσερις ομίλους κατάταξης .
Μέσα σε ένα άριστο αγωνιστικό κλίμα που χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη, το πάθος και το ήθος των αθλητών, προσφέρθηκε θέαμα υψηλού επιπέδου στους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλες τις αναμετρήσεις των ομάδων.
Κατά τους προκαταρκτικούς αγώνες κατάταξης που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο πέρασαν οκτώ ομάδες που αγωνίστηκαν την Κυριακή 28 Ιουλίου για το έπαθλο.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά, και το κύπελλο, κατέκτησε η ομάδα «Υδροδυναμική» των Αγαπίου- Γοργόλη – Τσιλούλη μετά από ένα συναρπαστικό τελικό για «γερά νεύρα» που κρίθηκε στο τρίτο παιχνίδι .
Τον πρώτο αγώνα κέρδισε η ομάδα « Γεωργικά Φάρμακα -Ριζούλης» των Γκαμπέτα-Βλησαρούλη-Σπανού-Αργυρούλη που στην παράταση κατόρθωσαν να επιβληθούν των αντιπάλων τους με σκορ 18-16.
Στη συνέχεια η «Υδροδυναμική» αντέδρασε, βελτίωσε την ευστοχία της και με καλές επιλογές κατόρθωσε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα με σκορ 15-4.
Ο τρίτος και καθοριστικός αγώνας του τελικού κρίθηκε «στα σημεία», χαρακτηρίστηκε από πολλές καλές προσπάθειες και των δύο ομάδων, από διακυμάνσεις στο σκορ και από «σκληρές» μονομαχίες. Τελικά η τεχνική, το πάθος και το «δέσιμο» των παικτών της ομάδας «Υδροδυναμική» υπερίσχυσαν της πείρας και της «δύναμης» της ομάδας «Γεωργικά Φάρμακα –Ριζούλης» και το σκορ του τρίτου αγώνα διαμορφώθηκε στο 15-9, αποτέλεσμα που έκρινε και τον τελικό νικητή .
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον δήμαρχο Αγιάς για την ανταπόκριση και τη τεχνική στήριξη που τους παρείχε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
*Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Προκριματικά
«Υδροδυναμική» -Αίολος (15-11), (15-13)
Γεωργικά Φάρμακα Ριζούλης-Χαβαλένθιας (16-9), (15-13)
«Όλα Μέσα»- Νέμεσις (15-12), (16-14)
Walk The Line-Δογάνη (13-15), (15-12), (15-8)
Ημιτελικοί
Υδροδυναμική (Αγαπίου, Γοργόλης, Τσιλούλης)- Όλα Μέσα (Λέγκας, Μακρίδης Α.. Μακρίδης Φ., Παναγιώτου) (15-13),(15-11)
Γεωργικά Φάρμακα «Ριζούλης» (Γκαμπέτας, Βλησαρούλης, Σπανός, Αργυρούλης)-Walk The Line (Καρπούζας Χ, Καρπούζας Θ, Σπυρόπουλος ) (15-10), (15-13)
Τελικός
Υδροδυναμική- Γεωργικά Φάρμακα «Ριζούλης» (16-18), (15-4), (15-9)
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass