ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η «Ambiseleste»

* ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΑΝΑΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2013 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:50
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Σε παράσταση για έναν ρόλο εκτυλίχθηκε ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 Champions League που διοργάνωσε ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων στα δημοτικά γήπεδα 5Χ5 της οδού Βόλου.
Πρωταγωνίστρια η ομάδα «Ambiseleste», η οποία παίζοντας καταπληκτικά και έχοντας για ηγέτη της τον Κώστα Ζαγγανά επικράτησε με 5-2 της ομάδας «OSFP 7».
Το παιχνίδι που το παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλαθλοι αλλά και αρκετοί επίσημοι παρουσίασε θέαμα, ενώ η νικήτρια ομάδα ήταν καλύτερη και δικαίως επικράτησε.
Τα τέρματα για τους νικητές σημείωσαν οι Κώστας Ζαγγανάς 3, Λούκουτος και Μακρής, ενώ για τους ηττηθέντες σκόραραν οι Απ. Τσιανάκας και Μπένος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βασίλης Κατσιαούνης που ήταν πολύ καλός.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
AMBISELESTE: Ατόσογλου, Κων. Ζαγγανάς, Πατσιαούρας, Μακρής, Λούκουτος, Ανδρεόπουλος, Χρ. Ζαγγανάς, Παπακωνσταντίνου, Μπουλούτσος, Μάλλος.
OSFP7: Κουτσοκέρας, Απ. Τσιανάκας, Βασ. Τσιανάκας, Αντωνιάδης, Μπένος, Τρίγκας, Θανόπουλος, Μανταλιάς, Μπακογιάννης.
Στον τελικό του κυπέλλου Europa η ομάδα «Cuba Cola» επικράτησε της Έκστασης με 3-1. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ρουσόπουλος 2, Μπουλούτσος και για τους ηττηθέντες ο Κουτσικόπουλος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
CUBA COLA: Μαργαριτόπουλος, Τσιτσικλής, Ρουσόπουλος, Δημακόπουλος, Μισαηλίδης, Τζιλίρας, Μπουλούτσος, Αν. Γιανούχος, Β. Γιανούχος.
ΕΚΣΤΑΣΗ: Σούρλας, Δημητρόπουλος, Δ. Αναγνώστης, Αγγ. Αναγνώστης, Κουτσικόπουλος, Χάμος, Απ. Αϋφαντής, Ν. Αϋφαντής, Θανόπουλος, Κούμρια.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε με επιτυχία ο Βασ. Κατσιαούνης. Στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 παίδων, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Greek Lovers» η οποία και επικράτησε με 4-3 της ομάδας «Δέστε τους».
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Ε. Μπασαγιάννης 2, Δ. Σπυρόπουλος και Σουλιώτης, ενώ για τους ηττηθέντες σκόραρε ο Σωτ. Παπακωνσταντίνου 3.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
GREEK LOVERS: Αλεξίου, Ψαρογιώργος, Σκούρας, Φωτογιάννης, Σουλιώτης, Μπασαγιάννης, Ντινιαρόπουλος, Μαντζανίκας, Σπυρόπουλος.
ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ: Μαργαριτόπουλος, Ντίνος, Γιαννουλόπουλος, Παντούδης, Κόκκαλης, Χλαπανίδας, Μπισμπιρούλας, Θανόπουλος, Λιούπης, Παπακωνσταντίνου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χρήστος Στεργιόπουλος (άριστος). Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ. Βάιος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας και κ. Σταύρος Πουλαράκης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός και πολλοί φίλαθλοι.
Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια καθώς και μετάλλια στους ηττημένους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass