ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «ΜΠΑΜ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Ο Νίκος Πετρουζέλης στον Δωτιέα

*ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ *ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΙΟΛΑΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2013 3:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:49
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μεταγραφικό «μπαμ» για τον Δωτιέα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Πετρουζέλη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Αιολικό, ενώ έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα.
Συγκεκριμένα έχει παίξει στους Νέους του Ολυμπιακού, στην ΑΕΛ Καλλονής(Δ΄και Γ΄Εθνική κατηγορία) και πριν δυο χρόνια στην Καλαμάτα.
Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ στην Αγιά θα βρει παλιούς του συμπαίκτες από την Καλλονή και αναφερόμαστε στους Ντακούλα, Τσατσαλίδη και Ριζούλη.
Εκτός από τον Πετρουζέλη, ανακοινώθηκε και ο 20χρονος επιθετικός Θωμάς Χατζηλιάδης από τα Βούναινα, ένα παιδί που έχει πολλά προσόντα και μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.
*Από κει και πέρα, για ένα ακόμη χρόνο θα αγωνίζεται στον Δωτιέα ο Βαγγέλης Τζιόλας που χθες το πρωί συναντήθηκε με τη διοίκηση του αγιώτικου συλλόγου και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Αποτελεί πολύτιμη μονάδα για την ομάδα της Αγιάς και όπως είχε πέρυσι τεράστια προσφορά, το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
*Σήμερα και αύριο οι παίκτες του Δωτιέα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μπάνια τους στη θάλασσα, καθώς από τη Δευτέρα τους περιμένει πολλή δουλειά.
Θα ξεκινήσει λοιπόν η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Καπετανόπουλου και του συνεργάτη του Θανάση Μπάρδα, που θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass