ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ

Ο Βασίλης Καραπιάλης στο Δ.Σ. του Τοξότη!

* ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕI Ο κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ * Ο ΑΡΗΣ Θ. ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΝ ΤΑΚΕ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2013 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:44
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Νέα δεδομένα έχουμε στην ομάδα του Τοξότη Λάρισας και αφορούν στη συγκρότηση του Δ.Σ., όπου νέος μέλος είναι από προχθές ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Καραπιάλης! Η είδηση αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντική, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε την μεγάλη ποδοσφαιρική αξία του «Τσίλα», που πρόσφατα βρέθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα για κοινωνικό γεγονός και εξέφρασε την επιθυμία ο ίδιος να συμμετάσχει στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας που τον ανέδειξε και αυτό δεν το ξεχνά.
Έτσι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, θα προσφέρει αυτή τη φορά στους «ερυθρόλευκους» της Λάρισας από άλλο πόστο και αναμένεται να έρχεται πιο συχνά στην πόλη που γεννήθηκε, για να παρακολουθεί παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Τοξότη που εκλέχθηκε μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν, συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:
Σταύρος Τουρλακόπουλος επίτιμος πρόεδρος, Ζήσης Τσακνάκης πρόεδρος, Γεώργιος Πλίτσης, Ιωάννης Γιαννακός αντιπρόεδροι, Ανδρέας Σταυρόπουλος γενικός γραμματέας, Κώστας Συρακούλης ειδικός γραμματέας, Αποστόλης Νάτσιος, Χρήστος Γκαραβέλης γενικοί αρχηγοί, Νικόλαος Παπαγιάννης ταμίας, Δημήτρης Παπαγιάννης, Δημήτρης Σαμαράς, Παναγιώτης Χατζηστεργίου, Κωνσταντίνος Αρχοντής και Βασίλης Καραπιάλης μέλη.
..............................................................
* Κατά τα άλλα από αγωνιστικής πλευράς, δύο νεαροί παίκτες του Τοξότη αποτελούν μεταγραφικοί στόχοι ομάδων.
Πρόκειται για τον Ιωάννη Μπαλογιάννη (επιτελικός χαφ-γενν. το 1997) τον οποίο θέλει ο Άρης Θεσσαλονίκης για την ομάδα U-19 και τον Αλέξανδρο Τάκε (χαφ-γενν. το 1995), που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει ο Δωτιέας Αγιάς,
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει μια πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass