ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Απέκτησε τον Αλέξη Νικούλη ο Μαχητής

* «ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ» ΔΗΛΩΣΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:44
Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση του Μαχητή Τερψιθέας κατάφερε και απέσπασε το «ΟΚ» του αξιόλογου 28χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξη Νικούλη, ο οποίος την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε στην Τσαριτσάνη και στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Την περίοδο2010-2011 αγωνίστηκε στην με τον Οικονόμο στην Δ’ Εθνική (30 συμμετοχές 13 γκολ) ενώ την περίοδο 2011-2012 και πάλι έπαιξε στην Τσαριτσάνη (Γ’ Εθνική, 26 συμμετοχές, 6 γκολ).
Άρον άρον από το Ηράκλειο της Κρήτης που βρισκόταν για επαγγελματικό ταξίδι μετέβη στη Λάρισα ο γενικός διευθυντής, Αχιλλέας Στεργιάκης και μαζί με τον πρόεδρο Αχιλλέα Παπαρσένο χθες το πρωί πραγματοποίησαν συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Νικούλη, όπου και κατέληξαν σε συμφωνία.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε σε συμφωνία με έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή και πολύ καλό χαρακτήρα», τόνισε ο γενικός διευθυντής Αχιλλέας Στεργιάκης και πρόσθεσε: «Οσο εγώ όσο και ο πρόεδρος Αχιλλέας Παπαρσένος κάναμε μεγάλη προσπάθεια να εντάξουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας μας και τα καταφέραμε.
Από την πλευρά μου καλωσορίζω τον Αλέξη Νικούλη στην ομάδα μας και του εύχομαι να είναι δυνατός και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας».
* Δηλώσεις έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μαχητή, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που διαθέτει μια πολύ καλή διοίκηση, έναν αξιόλογο προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν για να έρθω στην ομάδα και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω όλες μου της δυνάμεις να φανώ αντάξιος εμπιστοσύνης αυτών των ανθρώπων και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου όσο μπορώ να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της στην καινούργια κατηγορία.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και ειδικότερα τον προπονητή κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μπούμπα όπως επίσης και όλους τους συμπαίκτες μου εκεί για την πολύτιμη βοήθειά τους στον δύσκολο τραυματισμό μου την περσινή χρόνια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass