ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Καλοκαιρινή γιορτή για την Τσαριτσάνη

*ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2013 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:19
 Κύλησε για 6η συνεχόμενη μέρα (από τις 26 Ιουνίου) το τουρνουά του Οικονόμου «Ποδόσφαιρο για όλους», ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τόσο όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου καθώς επίσης την εκδήλωση αγάπης και συμπαράστασης που γίνεται από πλευράς των φιλάθλων της Τσαριτσάνης για την προσπάθεια ανασύστασης της ομάδας.
Κάθε βράδυ παρατηρείται συνωστισμός από κόσμο μέσα και έξω από το γήπεδο, η δε εικόνα των παρκαρισμένων οχημάτων και δικύκλων στον περίγυρο χώρο, παραπέμπει σε διεξαγωγή σημαντικού αγώνα ντέρμπι ή ακόμη καλύτερα τοπικής γιορτής - πανηγυριού.
Και πώς να μη μοιάζει άλλωστε με πανηγύρι η όλη εκδήλωση αφού από τη μια ο έντονος παλμός των αθλητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η ζωντάνια και η ένταση από την άλλη, που δημιουργεί η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες και τέλος το τσίκνισμα στον αέρα και οι γευστικές μυρωδιές από τη ρίγανη, τα ψημένα σουβλάκια και λουκάνικα, μόνο σε τέτοια εικόνα παραπέμπουν.
Δεν έλειψαν ωστόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων χθες και προχθές κάποιοι μικροτραυματισμοί παικτών (αναμενόμενοι ως προς ένα σημείο) των μεγαλυτέρων κυρίως ηλικιών, που το πάθος και η αγάπη για τη στρογγυλή θεά τους κάνει να ξεχνούν τα αρκετά παραπάνω χρόνια τους, συνδεδεμένα με εξίσου παραπανίσια κιλά, που σίγουρα βαραίνουν τις παικτικές κινήσεις και δημιουργούν προβλήματα.…. Παιδιά, ας δείξουμε λίγη μεγαλύτερη προσοχή !
Πέραν του αγωνιστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων τις οποίες απαρτίζουν γνωστοί ενεργοί ποδοσφαιριστές, την παράσταση του κοινού κλέβουν οι επιδόσεις και εμφανίσεις (ατομικές και ομαδικές) των συνόλων έκπληξη της διοργάνωσης, που αποτελούν οι ομάδες:
ΟΠΑ, ΛΑΓΑΔΕΣ, ΦΙΛΟΙ του ΒΟΥΝΟΥ και του ΔΑΣΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΙ, ΣΑΒΟΥΡΙΑ και ΒΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ, που αγωνίζονται σε ξεχωριστό όμιλο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα και το θαυμασμό των θεατών και διεκδικώντας με αξιώσεις το θεσμοθετημένο για την περίπτωση «ΣΑΒΟΥΡΟΚΥΠΕΛΛΟ»
Η γιορτινή ποδοσφαιρικού χαρακτήρα εκδήλωση στο γήπεδο της Τσαριτσάνης θα συνεχιστεί μέχρι τις 13 Ιουλίου.
Σχετικά με τα μεταγραφικά του συλλόγου, συνεχίζονται να γίνονται προσεκτικές και σταθερές κινήσεις ως προς την αναζήτηση και προσέγγιση παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν έναν ήδη διαμορφωμένο κορμό (θα ανακοινωθούν ονόματα τις προσεχείς ημέρες). Υπάρχει επίσης μεγάλο και έκδηλο ενδιαφέρον από πολλούς και σημαντικούς παίχτες του νομού και όχι μόνο, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό του Οικονόμου.
 Γιώργος Μπαμπάλης
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass