ΣΥΝΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Ανατροπές και εκπλήξεις

*Συναρπαστική ανατροπή στην παράταση της Δήμητρας Γιάννουλης μέσα στο Καλοχώρι (2-4) *Νίκη με διαστάσεις θριάμβου για τον Φιλοκτήτη που συνέτριψε με 7-0 τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Ηρακλή Χάλκης. Συνέχεια σήμερα με τα υπόλοιπα παιχνίδια

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2015 8:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:11

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η χθεσινή αγωνιστική ημέρα του κυπέλλου ΕΠΣΛ με τις ανατροπές αλλά και τις εκπλήξεις να έχουν την τιμητική τους.

Στο Καλοχώρι η Δήμητρα Γιάννουλης πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στην παράταση με 4-2 επί της τοπικής Αναγέννησης η οποία προηγήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα δύο φορές στο σκορ, ενώ στη Μελιβοία ο Φιλοκτήτης συνέτριψε τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Ηρακλή Χάλκης με 7-0 και έκανε την έκπληξη να φαίνεται διαδικαστική υπόθεση. Έκπληξη είχαμε και στην Αμπελιά με την τοπική ομάδα να βγάζει νοκ άουτ την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Ραχούλα (2-0), ενώ με εύκολο τρόπο εξασφάλισαν την πρόκριση ο Αχιλλέας Φαρσάλων που επιβλήθηκε της Βαμβακούς με 4-0, η Δόξα Αργυροπουλίου που νίκησε με 4-1 τον Δολιχιακό και ο Φαλανιακός παρά το φτωχό 1-0 επί του Σ.Σ. Ραψάνης.

Ανατροπές στην παράταση είχαμε επίσης στο Συκούριο όπου ο Κίσσαβος νίκησε 2-1 τον Όλυμπο Γόννων και στη Ροδιά όπου ο ΠΟΕ έκαμψε την αντίσταση του Ροδιακού με 4-2, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» με 2-1 επί της μαχητικής Λάρισας 2012.

Η 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ ολοκληρώνεται σήμερα με τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας που θα ξεκινήσουν στις 16.30. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε στη Βαμβακού της τοπικής ομάδας με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι με τον Νεμπεγλέρα να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ, τον Τλούπα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 12’ με προβολή και τον Μαλάκο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 0-3 στο 25’ με κεφαλιά.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 54’ με αυτογκόλ σε σέντρα του Βούλγαρη, ενώ δύο δοκάρια είχαν οι Τσιανάκας και Βούλγαρης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μπουρνάκας): Γκικούδης, Πατσιούρας, Φιλιππούλης, Τσιανάκας, Τλούπας, Νεμπεγλέρας (60’ Τσούλης), Τσετριοκλής (46’ Γρηγορίου), Κομισόπουλος, Βούλγαρης, Μπλατσέρης (52’ Αναγνώστης), Μαλάκος.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Εκπληκτική νίκη με ανατροπή στην παράταση πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης μέσα στο Καλοχώρι. Αν και η τοπική Αναγέννηση προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τα αποθέματα των δυνάμεων και να φέρουν τα πάνω κάτω.

Στο 31’ ο Φούντας με πλασέ μετά από «μαγική» ασίστ του Λουκανίκα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Καλοχωρίου (στη συνέχεια χάθηκαν δύο τετ α τετ από τους Φούντα, Ταρταμπούκα), όμως στο 61’ ο Κατσαμάκας με πλασέ έφερε το παιχνίδια στα ίσια (1-1).

Η απάντηση των γηπεδούχων δόθηκε στο 63’ όταν ο Μπούνα με κοντινό πλασέ ύστερα από ενέργεια του Ταρταμπούκα πέτυχε το 1-1, όμως η Δήμητρα αντέδρασε γρήγορα και στο αμέσως επόμενος λεπτό ισοφάρισε εκ νέου με το πλασέ του Κ. Χατζηγρηγορίου μετά από συνδυασμό με τον Γκαλγκανόπουλο.

Στο 82’ ο Ταρταμπούκας είχε οριζόντιο δοκάρι κι έτσι το 2-2 παρέμεινε με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν τα αποθέματα δυνάμεων και στο 98’ ο Κατσαμάκας με κεφαλιά έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη Δήμητρα Γιάννουλης κάνοντας το 2-3.

Στο 104’ η ατυχία χτύπησε τους γηπεδούχους που έμειναν με δέκα πάικτες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Φούντα (οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εξάρθρωση ωμοπλάτης), για να φτάσουμε στο 120ό λεπτό όταν ο Γκαλγκανόπουλος με πλασέ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μάρκου, Χατζηγιάννης, Έξαρχος, Σπυρόπουλος (94’ Παιδής), Λουκανίκας (67’ Νεστορίδης), Μπούνα (75’ Τσιαντούλης Κ.), Φούντας, Ταρταμπούκας, Βενέτης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς, Θώμος, Μανάκας, Γκαλγκανόπουλος, Μακρής (75’ Μουσιός), Γκαραβέλης (55’ Κατσαμάκας), Χατζηγρηγορίου Κ. (108’ Παλάτζας Π.)

Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ

Ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε της μαχητικής Λάρισας 2012 με 2-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον επιθετικό Γιώργο Κακαβίτση που βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών η Λάρισα 2012 μπορεί μεν να ηττήθηκε ωστόσο έδειξε καλή εικόνα απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν το φάουλ του Μάντζα χτύπησε στην αριστερή συμβολή των δοκών.

Αντ’ αυτού στο 32’ ο Σμόλικας Φαλάνης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Χρ. Κολοβός από τα αριστερά ο Κακαβίτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 51’ η Λάρισα 2012 είχε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή με το έμμεσο φάουλ από τον Τσιάκο να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 61’ ο Τσιάτας θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ όταν βρήκε μόνος απέναντι στον Ιορδανίδη, όμως ο τερματοφύλακας της Λάρισας 2012 μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 65’… μίλησε και πάλι ο Κακαβίτσης ο οποίος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Μπαρούτα από πλάγια αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Η απάντηση των γηπεδούχων δόθηκε στο 81’ όταν ο Μάντζας από κοντά μείωσε σε 1-2, ενώ νωρίτερα στο 69’ ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό μπάσιμο στην μεγάλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του όπως θα ήθελε.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Φλώρος Β. (46’ Τσιτσόπουλος), Φλώρος Α., Φλώρος Παντ., Ξαφάρας, Δόνος, Στρατής (53’ Κίτσιος),  Νταής, Φλώρος Παν. (73’ Φλώρος Ν.), Μάντζας, Τσιάκος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Γραβάνης, Πατσής, Κ. Κολοβός, Χρ. Κολοβός (76’ Ντούφας), Τανάγιας, Σκούπρας, Κακαβίτσης, Μπαρούτας, Τσιάτας, Δολιάνης (84’ λ.τ. Λιανός), Δάσσιος (70’ Κόκρας).

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας ο οποίος συνέτριψε με 7-0 τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Ηρακλή Χάλκης.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καπετάνιος (7’, 80’), Πλατσάς (12’, 18’), Ντούμος (38’, 44’) και Μπουζώνας (70’), ενώ δύο δοκάρια είχαν οι Πασιάς Δ. και Γκουντάρας Ν.

Ο Ηρακλής Χάλκης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 82’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κωνστάντος.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Παπαντωνίου): Δρυστέλλας, Πλατσάς, Ρέντζας, Γκουντάρας Ν., Παπαηλίας, Πασιάς Δ., Χαϊδούσης (60’ Τσαγκάλης), Καπετάνιος, Ντούμος (70’ Πασιάς Π.), Μπουζώνας, Γκουντάρας Ηλ. (80’ Τσουκνίδας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Κωνστάντος, Σταμάτης (80’ Κωστούλης), Τραμπάκουλας (46’ Βογιατζής Χρ.), Τσίρκας, Νταμήτρος, Μόκκας, Ραπτοτάσιος (82’ Χαβίλας), Ντινούλης, Βογιατζής Σ., Λυντέρης, Τζεμολάρι.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ανατροπή είχαμε και στο Συκούριο όπου ο τοπικός Κίσσαβος κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην παράταση απέναντι στον μαχητικό Όλυμπο Γόννων με τον έμπειρο τερματοφύλακα Καραναστάση να δείχνει για μία ακόμα φορά τη μεγάλη του κλάση παρά τα δύο τέρματα που δέχθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με την κεφαλιά του Μάντζαρη μετά από σέντρα του Ριζούλη.

Η απάντηση του Κισσάβου δόθηκε στο 75’ από τον Πικούλη (είχε και δύο δοκάρια στην επανάληψη) ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα σημειώθηκε ένταση στις κερκίδες και επεισόδια μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων τα οποία έληξαν γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 100ό λεπτό όταν μετά από σέντρα, ο Κόκκινος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Κισσάβου.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης, Τσάκε (115’ Βαρσάμης), Αλμυρούλης, Γκανάτσιος, Ανδρώνης (70’ Δεληγιάννης), Κάτσας, Πικούλης, Κόκκινος, Κυριάκος, Κουκουτσέλος (110’ Λανάρας).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Γραβάνης (90’+7’ Τσιτζιλώνης), Μουρκεγκάι, Τσιαπλές, Τσιτσιούμης, Μπαμπαλιούτας (56’ Εντόι), Μάντζιαρης, Καραγκιόζης, Καλούσης (85’ Σερίφης Β.), Ζάρρας, Ριζούλης.

ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ

Ο Φαλανιακός πέρασε από τη Ραψάνη κερδίζοντας με το φτωχό 1-0 την τοπική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους με τον Καρυώτη να πετυχαίνει στο 21’ με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Μπλέντι το γκολ που έκρινε τον νικητή. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Φαλανιακού Φεραίος Γιαννακός επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Δαλακώνης, Σουλιώτης, Χριστιανίδης, Λιλολάρι, Πανταζής (46’ Καρανάσιος), Καρυώτης, Μπλέντι, Αλατάς Γ. (46’ Σακελλαρίου), Βαρσάμης (46’ Κολοβός).

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Στην παράταση εξασφάλισε την πρόκριση η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας απέναντι στον Ροδιακό που πάλεψε με σθένος και προσπάθησε για το καλύτερο. Ο Ροδιακός προηγήθηκε στο σκορ στο 21’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζόγκα το οποίος είχε κερδίσει ο Δράμης.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 30’ με τον Ματούλα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1), όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Γκαμπέτας πέτυχε σε σέντρα του Κυρίτση Ι. αυτογκόλ κι έτσι ο ΠΟΕ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ (1-2).

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 70’ ο Ρόκα ισοφάρισε σε 2-2 για να πάει έτσι το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί μίλησε ο Καρυπίδης ο οποίος αρχικά στο 100’ με κεφαλιά και στη συνέχεια στο 110’ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Από το 95’ ο Ροδιακός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίσθηκε σοβαρά ο Καϊο (εξάρθρωση ωμοπλάτης) κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές της ομάδας.

ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Μ. Μαλαμάς): Καμαγιάννης, Γιολδάσης, Κουσάνας, Τσέτσιλας (30’ Καϊο), Γεροστέργιος, Γκαμπέτας, Τζόγκας, Ρόκα, Δράμης (77’ Τανάγιας), Φωτίου (70’ Μπαλκουράς), Κακαβίτσης.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παγκαρλιώτας): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Περτσιόνι, Γεωργούλας, Ελευθεριάδης, Καραμάνος (50’ Καρυπίδης), Κυρίτσης Θ., Μάρκου (65’ Καλτέκης, 82’ λ.τ. Θέμελης), Ματούλας, Ντούφας.

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

Το τελικό 4-1 επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της Δόξας Αργυροπουλίου απέναντι στον Δολιχιακό.

Η ομάδα της Δόξας άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Ντιντόκα, ακολούθησε στο 25’ και στο 60’ ο Ελμάζις, ενώ στο 80’ ο Κουτσιανικούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 85’ αλλά τελικά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 88’ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής (4-1).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτιβάνος Ι, Μπαχτιβάνος ΙΙ, Καράς, Μεσημέρης, Χαρισούλης (46’ Μπέλτσιος), Ριζούλης, Βλιώρας (65’ Μπούζο), Ντιντόκας, Ελμάζι, Γωγάκος (75’ Κουτσιανικούλης), Δεμέστοιχας.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ

Έκπληξη έγινε και στην Αμπελιά όπου η τοπική ομάδα απέκλεισε την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Ραχούλα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Τολιόπουλος και Σιδηρόπουλος στο α’ και στο β’ ημίχρονο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Σταμόπουλος): Πατρίκιος, Κουτσικόπουλος, Τολιόπουλος, Δενελάβας Ν., Αλεξούλης, Σιδηρόπουλος, Κουλάκογλου, Καραγγέλης, Σαλής, Δενελάβας Ε., Παναγιωτόπουλος (Ακρίβος, Πολυμερόπουλος, Γκουντουβάς).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Α’ Όμιλος

1η αγωνιστική

Δαμασιακός-Βλαχογιάννι              σήμερα

Αργυροπούλι-Δολιχιακός              4-1

Σ.Σ. Ραψάνης-Φαλανιακός            0-1

Ροδιακός-Π.Ο. Ελασσόνας            2-4 παρ. (2-2 κ.α.)

2η αγωνιστική

Πουρνάρι- (Δαμασιακός ή Βλαχογιάννι)   (12)

Αργυροπούλι-Αστέρας Τυρνάβου              (13)

Φαλανιακός-Οικονόμος (14)

Π.Ο. Ελασσόνας-Δωτιέας              (15)

3η αγωνιστική

Νικητής αγώνα (12)- Νικητής αγώνα (15)

Νικητής αγώνα (13)- Νικητής αγώνα (14)

Β’ Όμιλος

1η αγωνιστική

ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Αμυγδαλέα           σήμερα

Ολύμπικ/Ν. Καρυές-Βούναινα     σήμερα

Βρυσιά-Αγ. Ανάργυροι    σήμερα

Βαμβακού-Αχιλλέας Φ.  0-4

Αμπελιά-Ραχούλα            2-0

2η αγωνιστική

Παναγροτικός- (ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Αμυγδαλέα)          (12)

(Ολύμπικ/Ν. Καρυές ή Βούναινα)-Πύρασος           (13)

(Βρυσιά ή Αγ. Ανάργυροι)-Ρ. Φεραίος      (14)

Αμπελιά -Αχιλλέας Φ.      (15)

3η αγωνιστική

Νικητής αγώνα (12)- Νικητής αγώνα (15)

Νικητής αγώνα (13)- Νικητής αγώνα (14)

Γ’ Όμιλος

1η αγωνιστική

Καλοχώρι-Δήμητρα Γιάνν.            2-4 παρ. (2-2 κ.α.)

Συκούριο-Γόννοι              2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Λάρισα 2012-Σμόλικας    1-2

Μαυροβούνι-Αμπελωνιακός        σήμερα

2η αγωνιστική

Κοιλάδα – Δήμητρα Γιάνν.            (12)

Συκούριο-Χειμάδι            (13)

Σμόλικας-Μακρυχώρι     (14)

(Μαυροβούνι ή Αμπελωνιακός)-Τύρναβος            (15)

3η αγωνιστική

Νικητής αγώνα (12)- Νικητής αγώνα (15)

Νικητής αγώνα (13)- Νικητής αγώνα (14)

Δ’ Όμιλος

1η αγωνιστική

Γλαύκη-Ηρακλής Λάρ.     σήμερα

Ανάβρα-Ελευθεραί          σήμερα

Φιλοκτήτης-Χάλκη           7-0

Πελασγιώτιδα-Αστραπή Ν.Π.       σήμερα

2η αγωνιστική

Τοξότης- (Γλαύκη ή Ηρακλής Λάρ.)            (12)

(Ανάβρα ή Ελευθεραί)-Αμπελόκηποι        (13)

Φιλοκτήτης-Απόλλων Λ. (14)

(Πελασγιώτιδα ή Αστραπή Ν.Π.)-Νίκη Βόλου        (15)

3η αγωνιστική

Νικητής αγώνα (12)- Νικητής αγώνα (15)

Νικητής αγώνα (13)- Νικητής αγώνα (14)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass