ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Νίκησε το Λύκειο Αμπελώνα

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2014 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:06

Η καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα φαίνεται πως έχει επιδράση και στην ομάδα του Λυκείου Αμπελώνα καθώς με πολλές αθλήτριες στη σύνθεσή του κατάφερε χθες να περάσει στον τελικό της Θεσσαλίας. Στο κλειστό του Αλκαζάρ το σύνολο του Β. Παπαμανώλη κατόρθωσε να κερδίσει την αντίστοιχη ομάδα του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων και να προκριθεί στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος. Αύριο εκτός απροόπτου (Πέμπτη) θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης Βόλου – Καρδίτσας.

Δεν ήταν ανάλογο το αποτέλεσμα για την ομάδα αγοριών του 4ου ΓΕΛ Λάρισας καθώς ηττήθηκαν από το 3ο Τρικάλων με 2-0 σετ πληρώνοντας το άγχος που είχαν. Επί της ουσίας μετά από χρόνια η ανδρική ομάδα του συγκεκριμένου Λυκείου έφτασε αρκετά ψηλά αποδεικνύοντας πως επηρρεάστηκε από τις επί σειρά ετών επιτυχίες των κοριτσιών.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Χωρίς καμία δυσκολία τα κορίτσια του Λυκείου Αμπελώνα έδειξαν πως ήταν ανώτερες από τις αντιπάλους τους και πήραν καθαρά το παιχνίδι. Από τους πρώτους κι όλας πόντους πήραν μια καλή διαφορά και χωρίς να χάσουν το προβάδισμα καμία φορά κέρδισαν με 2-0 σετ. Τόσο στην άμυνά τους, με σωστές υποδοχές όσο και στην επίθεση με αποτελεσματικά καρφιά δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις Τρικαλινές.

ΤΑ ΣΕΤ:

1ο: 16-13, 22-14, 25-15

2ο: 6-2, 20-9, 25-11

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Β. Παπαμανώλης): Ουλάνη Σπ., Καλογεροπούλου Ελ., Οικονόμου Θ., Παπαζιάκα Μ., Λυγούρα Στ., Καλογήρου Ε., Χασιώτη Ζ., Χαμαρούσιου Στ., Γκαραβέλη, Κάσκο Μ., Κουτσιμανή, Δαλαμάγκα.

1ο ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Καρατζάς): Μπαράκου, Κουκούτη Γ., Καλούλη, Κουκούτη Ολ., Μπέλλου Ειρ., Τσίγκα Ειρ., Βαμομπίτη Ι., Γκουτζιούμπα Ευγ., Γρηγορίου, Ζωή Αθ.

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

Παίζοντας με άγχος και χωρίς να βρίσκουν αντίδοτο για τα «καρφιά» του πολύ καλού Αναγνώστου από τα Τρίκαλα τα αγόρια του 4ου ΓΕΛ Λάρισας γνώρισαν την ήττα από τους

Τρικαλινούς του 3ου Λυκείου της γειτονικής πόλης. Όσο και να προσπάθησαν οι Διαμαντής, Καλούσης και Καντώνιας δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη και ειδικά στο δεύτερο σετ η νίκη χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τέλος ήταν μπροστά η λαρισινή ομάδα (8-3, 10-7, 13-11, 16-12, 19-12). Κάπου εκεί όμως άρχισε η αντεπίθεση των φιλοξενουμένων και σε συνδυασμό με το άγχος των Λαρισαίων ήρθε η ανατροπή (20-19, 21-21, 22-25).

ΤΑ ΣΕΤ: 1ο: 20-25, 2ο: 22-25

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

3ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Κυριαζής): Αναγνώστου Δ., Καραλής Μ., Καρασοβίτης Ν., Σταυφλάς Κ., Χελιδώνης Π., Σιόντης Μ., Ζησόπουλος Αθ., Κοντογιώργος Π., Σταφύλης Ν., Πέλης Κ.,

Λιάκος Ν., Καρατσούνης Ν.

4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τριανταφύλλου Δήμητρα): Διαμαντής Αθ., Κουτσουνάκης Δ., Καλούσης Γ., Βουτίδης Β., Δεληζώνας Απ., Χελιδώνης Ρ., Σαιτάνης Αντ., Σδρούλιας Γ., Καντώνιας Αλ., Μούσας Ραφ., Κάλφας Απ.

*Διαιτητές των αναμετρήσεων ήταν οι κ. Αναγνώστου και Τάσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass