ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ «ΦΩΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑΘ

Φάιναλ φορ με... αίγλη και μνήμη

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ * ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ, Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2014 0:50 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:19
  
Του Κ. Γκιάστα
 
Ένα φάιναλ φορ κυπέλλου που θα έχει αίγλη (άλλωστε θα δώσει το «παρών» ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος όπως είχε γράψει από την περασμένη εβδομάδα η «Ε») αλλά και μνήμη (καθώς θα τιμηθεί η μνήμη τεσσάρων αθλητών που πρόσφεραν πολλά στο λαρισινό μπάσκετ) διοργανώνει από αύριο η ΕΣΚΑΘ. Το φάιναλ φορ κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ στη Λάρισα σε δύο ημέρες. Την Κυριακή θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί Ερμής Αγιάς - Καρδίτσα και Φάρσαλα - ΓΣ Βόλου,ενώ τη Δευτέρα ανήμερα των Φώτων θα γίνει ο τελικός με τρόπαιο το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με αφορμή την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρη Ντούγκο θα έρθει στην πόλη της Λάρισας και σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς η παρουσία του ανεβάζοντας και τη σημαντικότητα του θεσμού του Κυπέλλου που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φαίνεται πως ξαναζωντανεύει.
Η διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη σε τέσσερις ανθρώπους που πρόσφεραν αρκετά στο λαρισινό μπάσκετ και πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή. Συγκεκριμένα θα τιμηθεί η μνήμη των: Παναγιώτη Νικούδη και Νίκου Νοβακούδη που έπαιζαν στον ΓΣΛ, Κυριάκου Χατζηβασιλείου που έπαιζε στην ΕΑΛ και Τάσου Σπυρόπουλου της Ολύμπια.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ
Οι τέσσερις ομάδες που θα παίξουν για το κύπελλο αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο ΓΣ Βόλου που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα ήταν ο κάτοχος του περσινού τίτλου καθώς στον τελικό είχε κερδίσει την Ελασσόνα.
Ο Ερμής Αγιάς που τον ακολουθεί με μια μόλις ήττα χθες προπονήθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ και σήμερα θα κάνει μια χαλαρή προπόνηση στην Αγιά. Προπονητής του Ερμή είναι ο Γρηγόρης Γιασάρης με συνεργάτη τον Κώστα Μπόκοτα και δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.
Η άλλη ομάδα του Νομού Λάρισας είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων που τα πάει περίφημα στον άλλο όμιλο. Προπονητής είναι ο Γιάννης Τσίμας που και αυτός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Αν μη τι άλλο το κύπελλο αποτελεί μια πρόκληση για όλες τις ομάδες.
ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Πριν τον τελικό της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί και ένας αγώνας ταλαντούχων παικτών ανάμεσα στη Λάρισα και τον Βόλο από τη μια πλευρά και την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα από την άλλη. Οι παίκτες επιλέχθηκαν μετά από προπονήσεις του περιφερειακού προπονητή κ. Μυριτζή το τελευταίο διάστημα. Σχετικά με αυτό από τον περιφερειακό προπονητή Μαγνησίας - Λάρισας κ. Μυριντζή Αντώνη καλούνται οι κάτωθι αθλητές:
* ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Σπανόπουλος Π. (ΑΕΒΔ -2000), Στύλλας Βασ. (ΑΕΒΔ -1999), Δραγατζίκης Ορφ. (ΓΣΒ -2000), Βαλαγιάννης Εμμ. (ΓΣΒ -2000), Τάσσος Φωτ. (Αιολ. -1999), Κωστούλας Απ. (Αιολ. -1999), Βούλγαρης Αθ. (Μεταμ. -2000), Κοντοστάθης Ευάγγ. (ΓΣ Αλμυρού -1999).
* ΛΑΡΙΣΑ
Δάλλας Θεοδ. (ΑΕΛ -1999), Τζήμας Δ. (Σπάρτακος -1999), Πουτσίκης Μιχ. (SAL -1999), Μαργαρίτης Θεοφ. (Αστέρας Λ. -1999), Τεκούσης Π. (Γ.Σ. Αμπ. -2000), Ρούστας Δ. (Κεραυνός Λ. -2000), Χύτας Λαμπρ. (Κεραυνός Λ. -2000).
Όλοι οι αθλητές με δική τους ευθύνη, πρέπει να βρίσκονται τη Δευτέρα 6/1 (Φώτων) στις 14.30 στο Κλειστό ΕΑΚΛ (Αλκαζάρ).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αύριο Κυριακή
17.00: Ερμής Αγιάς - Καρδίτσα
19.00: Φάρσαλα - ΓΣ Βόλου
Μεθαύριο Δευτέρα
17.00: Τελικός
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass