ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Φιλικό τεστ για δύο...

*Πιθανή η χρησιμοποίηση των Κουτσιανικούλη και Μπόγιοβιτς

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2015 8:02

Του Σωτ. Κέλλα

Το προτελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ, στις 7.30 μ.μ., στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό(αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς ίσως χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν για να δει σε τι αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Μίλαν Μπόγιοβιτς.

 Ο Κουτσιανικούλης προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω της αποχώρησης του ΟΦΗ από τη Σούπερ Λίγκα πρόωρα, ενώ ο Μπόγιοβτς μετράει μέρες στην ομάδα αλλά ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση δείχνοντας ότι έκανε προπονήσεις στη Σερβία.

Περισσότερα για τα πλάνα του Ντόστανιτς θα φανούν μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση όπου θα βγάλει και την αποστολή που θα μεταβεί στην Κατερίνη ενώ υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο φετινό φιλικό παιχνίδι η ΑΕΛ θα το δώσει το ερχόμενο Σάββατο στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού καθώς ο Καπός που δεν αγωνίσθηκε στον φιλικό αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό είναι απόλυτα υγιής.

ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9

Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τρεις από τους εννέα αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 1ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει το ΑΕΛ-Λαμία, στο AEL FC Arena. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, με την αναμέτρηση Κέρκυρα-Καλλιθέα, ενώ η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (28/09) με το Εργοτέλης-Χανιά.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Κέρκυρα-Καλλιθέα OTE Sport

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΕΛ-Λαμία OTE Sport

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή

Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας

Τρίκαλα-Κισσαμικός

Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Εργοτέλης-Χανιά OTE Sport

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Με τις δεύτερες αναμετρήσεις, ολοκληρώνεται σήμερα η Α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Στο γήπεδο του Περιστερίου η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα, με την πρόκριση να είναι «ανοικτή» μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, ενώ τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν τον Αχαρναϊκό, με στόχο να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 που γνώρισαν στην Αθήνα.

Το σημερινό πρόγραμμα (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα) έχει ως εξής (16.00):

Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας (0-0)

Τρίκαλα-Αχαρναϊκός (0-1)

Η κλήρωση για τις αναμετρήσεις της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, προγραμματίστηκε για αύριο το μεσημέρι της Πέμπτης (17/09) και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή. Σε αυτόν τον γύρο, θα μετέχουν και οι δεκαέξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα, οι οποίες μαζί με τις δεκαέξι της Β’ Εθνικής κατηγορίας, θα συνθέσουν τις «32», που θα μπουν στην κληρωτίδα, χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες. Θα δημιουργηθούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης κάθε ομίλου, στο πλαίσιο των οποίων θα διεξαχθούν μονοί αγώνες. Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί, με γηπεδούχο την εκάστοτε ασθενέστερη ομάδα, πράγμα που σημαίνει πως οι επικεφαλής των ομίλων θα δώσουν όλους τους αγώνες τους μακριά από τις έδρες τους. Από τη φάση των ''16'' και μετά, ξεκινούν οι νοκ άουτ διπλοί αγώνες, μετά από νέα κλήρωση. Όλοι οι νοκ άουτ αγώνες μετά τους ομίλους είναι διπλοί, με εξαίρεση φυσικά τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί ανεξαρτήτως των αντιπάλων, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με προγραμματισμένη ημερομηνία, για τις 23 Απριλίου του 2016.

ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος αποτελεί το νέο απόκτημα της Α.Ε. Σπάρτης, καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Αγιώτη προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, που θα αγωνίζεται την σεζόν 2015-2016, στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος που έχει αγωνιστεί ακόμα στον Άρη και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Χανίων, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από την ΑΕΛ, κατόπιν αιτήματος του, θα έχει συμπαίκτη του, τον άλλοτε άσο της ΑΕΛ, Αλέξανδρο Γκαλίτσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτης:

«Η ΑΕ Σπάρτη ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου. Ο γεννημένος στις 09/01/1991 Έλληνας αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Ο Οικονομόπουλος έχει παραστάσεις από Super League φορώντας τη φανέλα του Άρη από το 2009 ως το 2014. Την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στα Χανιά, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από την ΑΕΛ με την οποία είχε συμφωνήσει στα μέσα του καλοκαιριού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass