ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ:

Έχει μέλλον ο Φιλοκτήτης

*Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πίστωση χρόνου

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2015 8:01

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ πέτυχε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Βρυσιών, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όμως αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας των παραλίων ήταν το γεγονός ότι αγωνίστηκαν δέκα παίκτες κάτω των 20 ετών.

Τα μηνύματα δε που έστειλαν είναι αισιόδοξα, όμως πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό για να έρθουν στη συνέχεια ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος επιθετικός Άρης Καπετάνιος, που… επέστρεψε σπίτι του και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα: «Αυτός ο Φιλοκτήτης έχει μέλλον και υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ που μπορούν στη συνέχεια να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Χρειάζεται πάντως μεγάλη προσπάθεια και πίστωση χρόνου, για να έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Το καλό στη Μελιβοία είναι ότι οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα νέα παιδιά που ήρθαν χρειάζεται να έχουν την ανάλογη στήριξη, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Εμείς δυο-τρεις έμπειροι παίκτες που είμαστε θα βοηθήσουμε τους «μικρούς» και πιστεύω ότι με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας Γιώργο Παπαντωνίου, τα αποτελέσματα θα είναι στο τέλος θετικά».

*Ο Φιλοκτήτης στην 3η αγωνιστική της Α1 τοπικής κατηγορίας, θα υποδεχθεί στην έδρα του στις 5 το απόγευμα τον Ολυμπιακό Χειμαδίου και θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο γήπεδο «Σταύρος Τσιάπανος» στην Μελιβοία.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass