ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ

Τρία φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

*Αρχής γενομένης από αύριο με τον Πανσερραϊκό στο AEL FC ARENA(17:45)

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2015 8:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Οι εθνικές εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη μετέθεσαν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας κατά μια εβδομάδα αργότερα και στις 27 του μηνός, θα έχουμε την πρεμιέρα, για την περίοδο 2015-2016.

Η ΑΕΛ είναι σχεδόν έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και η φετινή χρονιά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της, διότι ευελπιστούν ότι θα είναι χρονιά επιτυχιών για τους «βυσσινί».

Πάντως η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν  καθημερινά με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Λαμία, στο AEL FC ARENA.

Πριν από αυτή την αναμέτρηση ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του σε τρία φιλικά παιχνίδια και προφανώς θα καταλήξει μετά από αυτά, στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας.

Αύριο λοιπόν η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο AEL FC ARENA τον Πανσερραϊκό στις 17:45  και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο  σερί της στα φιλικά, αποδίδοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.

Εκτός από αυτό το ματς, την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν  δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια και σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό αν ένα από αυτά  θα είναι με ομάδα της Σούπερ Λίγκας, την ερχόμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Το βέβαιο είναι ένα φιλικό με τον Τύρναβο 2005, Τετάρτη ή Σάββατο στον Τύρναβο, κάτι που θα γνωρίζουμε σήμερα.

Κατά τα άλλα, χθες έγινε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις 6 μ.μ.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έχει ανεβάσει ρυθμούς και μέρα με τη μέρα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος  της Β΄Εθνικής θα είναι έτοιμος.

Όσον αφορά στον Μίλαν Μπόγιοβιτς σήμερα αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα και λογικά θα παίξει σε κάποιο από τα φιλικά την ερχόμενη εβδομάδα.

 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ

Το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, είναι προγραμματισμένο να γίνει αύριο Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο AEL FC ARENA, με ώρα έναρξης 17:45. Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου, μία ώρα πριν την έναρξή της φιλικής αναμέτρησης. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου με επίδειξη της απόδειξής τους. Σήμερα  τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραμείνουν ανοικτά 10:00-14:00 για τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων

Πέταλα: Θύρες: 1-11-12Α-23: 5€

Ανατολική κερκίδα: Θύρες: 3-4-5-6-7-8-9-10: 10€

Δυτική κερκίδα: Θύρες: 14-15-16-17 & 19-20 VIP-21-22 & 18 VVIP: 15€

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass