Η ΑΕΛ ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(1-0)

Κέρδισε, αλλά δεν έπεισε

*Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο πεισματάρης Καπός(86΄)

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2015 8:01

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ πήρε φόρα στα φιλικά παιχνίδια, καθώς πέτυχε, χθες, στο Ael Fc Arena, την όγδοη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια. Αυτή τη φορά κέρδισε την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 χάρη σε τέρμα του πεισματάρη Καπό στο 86΄ και λέμε πεισματάρη γιατί ήταν ο μόνος που «κυνηγούσε»  μπάλες στην επίθεση και δικαιώθηκε γι’ αυτή την επιμονή του στο τέλος.

Η ομάδα δεν παρουσίασε καλή εικόνα και σίγουρα υπάρχουν μερικές αιτιολογίες όπως η αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε στο συγκεκριμένο γήπεδο και ακόμη ο Ντόστανιτς πειραματίζεται για την αρχική ενδεκάδα δημιουργώντας διάφορα σχήματα και δοκιμάζοντας παίκτες σε πολλές θέσεις(χθες ο Ναγιάρ). Το πρώτο μέρος ήταν ανιαρό και χωρίς ουσιαστικά φάση με εξαίρεση στο 38΄ όταν ο Κοντοχρήστος έκανε σέντρα από αριστερά και ο Μπανούσης από κοντά μπήκε αυτός στα δίχτυα αντί για την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ροβίθης που μπήκε ορεξάτος έχασε μια ευκαιρία στο 53΄ όταν νικήθηκε από τον Τσάμη ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ  του Μπλέντι στο 55΄ και μια ευκαιρία με τον Τσούκαλο στο 63΄.

Η έξοδος του πολύ καλού Μπλέντι από τον αγώνα βοήθησε τον Μασούρα να γίνει πιο επιθετικός στη δεξιά πλευρά και στο 86΄ ο Καπός πέτυχε το 1-0 με μια επίμονη προσπάθεια και ένα υπέροχο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Αν κάτι θα θυμόμαστε από αυτό το φιλικό που είδαν περίπου χίλιοι φίλαθλοι ήταν τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδοποιού της ΑΕΛ Νίκου Οικονομίδη που έπαιζαν στα μεγάφωνα του γηπέδου, το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αλλά και σ’ αυτή του κυπελλούχου προέδρου 1985 Κώστα Σαμαρά(οι παίκτες για το λόγο αυτό αγωνίσθηκαν με μαύρα περιβραχιόνια). Επίσης το… cooling brake που συνδυάστηκε με τη μετακίνηση οπαδών από τη θύρα της ανατολικής πλευράς στα επίσημα λόγω  της υπερβολικής έκθεσής τους στον ήλιο που δεν τους επέτρεπε να βλέπουν το παιχνίδι(25΄)

Διαιτητής ήταν ο Μπουμαρσόπουλος που πήγε πολύ καλά ενώ σωστές υποδείξεις είχαν οι δύο βοηθοί Καρακώστας και Γ. Αναστασίου.

 ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (60’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Γιοβάνοβιτς (60’ Κομεσίδης), Βέρτζος, Μπανούσης (60’ Αναστασόπουλος), Πάτο (46’ Ροβίθης), Ναγιάρ(55’ Μαρουκάκης), Καπός, Ουρτάδο (46’ Λαμπρόπουλος), Χοτζάλι (81’ Καμπλιώνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασού, Πιτταράς, Μοσχάκης, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Έπαιξαν και οι: Τσάμης, Γκόλιας, Σκαθαρούδης, Κόντος, Μαυριάς, Σκούπρας, Τσίτας, Καραχάλιος, Υφαντής, Στάμος, Ξανθόπουλος

Στον αγώνα ο Καρανίκας

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Νίκος Καρανίκας «παιδί» της ΑΕΛ που φέτος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννενα και είναι από τους λίγους Λαρισαίους που υπάρχουν στη μεγάλη κατηγορία(ούτε ενδεκάδα δεν συμπληρώνουν…). Το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα δεν είχαν υποχρεώσεις λόγω των αγώνων της εθνικής ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass