Τριήμερο εκδηλώσεων στον Ολυμπο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΝΟΛ, ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2024 10:00

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας Α.Ε. - «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων για τους σκοπούς της Διακρατικής συνεργασίας με τίτλο «Αξιοποιούμε ΜΑΖΙ ποδηλατικό τουρισμό και πεζοπορία και τις 4 εποχές».


Στο πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του υπομέτρου 19.3 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του Μέτρου 19 του ΠΑΑ, συμμετέχουν εκτός του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας Α.Ε. - «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.», η γαλλική ΟΤΔ Ventoux, ο Περιφερειακός Φυσικός Δρυμός του Mont-Ventoux (πρώην SMAEMV) και η ελληνική ΟΤΔ Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών A.E. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν. Σερρών.
Η διακρατική συνεργασία με τίτλο «Αξιοποιούμε ΜΑΖΙ ποδηλατικό τουρισμό και πεζοπορία και τις 4 εποχές» επικεντρώνεται στις ορεινές περιοχές των τριών εταίρων και συγκεκριμένα στην ορεινή περιοχή του Ολύμπου, την ορεινή περιοχή στη Βόρειο-Ανατολική πλευρά του Νομού Σερρών και το όρος Ventoux στη Γαλλία, με σκοπό την τουριστική αξιοποίηση μέσα από δραστηριότητες πεζοπορίας και ποδηλατικού τουρισμού και τις 4 εποχές.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 1.11.2024 έως την Κυριακή 3.11.2024. Την Παρασκευή 1/11 θα γίνει ενημέρωση (19.00) για τη διακρατική συνεργασία με τίτλο «Αξιοποιούμε ΜΑΖΙ ποδηλατικό τουρισμό και πεζοπορία και τις 4 εποχές» στην αίθουσα προβολής Τοπικού Πολιτισμού (δίπλα στην τοξωτή γέφυρα) στην Ελασσόνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass