Πρόσω ολοταχώς για τη Super League η ΑΕΛ

* Με κεκτημένη ταχύτητα κινούνται οι «βυσσινί» * Στο +5 μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2024 13:23

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με κεκτημένη ταχύτητα στη... λεωφόρο της ανόδου που οδηγεί στη Super League

κινείται η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» μετέτρεψαν το ματς με τον ΠΟΤ «Ηρακλής» σε κατ’ ευφημισμό ντέρμπι, πετυχαίνοντας μία επιβλητική νίκη με 3-0 και οδεύουν πρόσω ολοταχώς για την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον Α’ Όμιλο της Super League 2. Ιδιαίτερα δε μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα, η ΑΕΛ ξέφυγε ουσιαστικά στο +5 (αφού ο ΠΑΟΚ Β’ είναι εκτός συναγωνισμού ως προς την άνοδο) και βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται με θετικό γι’ αυτήν πρόσημο.
Η λαρισινή ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και πώς να το πετύχει, ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και κυρίως ουσιαστική, δίνοντας παράλληλα μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της. Και όπως είθισται να λέει ο θυμόσοφος λαός μας, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».
Φυσικά, όμως, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Ακολουθεί ένας επίπονος και απαιτητικός μαραθώνιος, στον οποίο οι παίκτες της ΑΕΛ πρέπει να συνεχίσουν να είναι προσγειωμένοι κι αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα για τον τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα εκεί. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται, ενώ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Στόχος είναι η ΑΕΛ να διατηρήσει το απόλυτο και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο.
ΤΡΙΚΥΜΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΟΤ «ΗΡΑΚΛΗΣ»
Η νίκη της ΑΕΛ δεν επέφερε μόνο βαθμολογικές επιπτώσεις στον ΠΟΤ Ηρακλή, αλλά γενικότερα δημιούργησε τρικυμία στους «κυανόλευκους». Έτσι, λοιπόν, μετά τη βαριά ήττα στο Ael Fc Arena παρελθόν για τον ΠΟΤ Ηρακλή αποτελούν ο βοηθός προπονητή Λευτέρης Βελέντζας, τη θέση του οποίου πήρε ο Ιεροκλής Στολτίδης, καθώς επίσης και ο γυμναστής Παναγιώτης Τοπαλίδης.
ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Επιβλητική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 πέτυχε ο Μακεδονικός στη Νέα Ευκαρπία, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία στους Ηπειρώτες μετά και το εντός έδρας 0-0 με τη Νίκη Βόλου που είχε προηγηθεί. Η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα, ωστόσο αυτό που προβλημάτισε σε δεύτερο διαδοχικό ματς ήταν η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.
Στο άλλο από τα τρία ματς που διεξήχθησαν χθες, στην Κατερίνη σημειώθηκε το... απόλυτο μηδέν (0-0) ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ με γκολ του Τζιόρα στο 90’+2’ η Νίκη Βόλου απέσπασε ισοπαλία στην Καβάλα με 1-1 από την τοπική ομάδα, η οποία είχε προηγηθεί στο 90’+1’ με τον Μάντιτς.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν ως εξής:
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’    1-3
ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής    3-0
Μακεδονικός-ΠΑΣ Γιάννινα     3-1
Εθνικός Ν. Κερ.-Διαγόρας    0-0
Καβάλα-Νίκη Βόλου    1-1Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ    12
2. ΠΑΟΚ Β’    8
3. Μακεδονικός    7
4. ΠΑΣ Γιάννινα    7
5. Καμπανιακός    6
6. Νίκη Βόλου    3
7. Καβάλα    3
8. ΠΟΤ Ηρακλής    2
9. Διαγόρας Ρόδου    2
10. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου    2Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας Ρόδου
Μακεδονικός-Καβάλα
ΠΟΤ Ηρακλής-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass