Δεν προπονήθηκαν χθες Τσιμίκας - Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2024 8:30

Ο αγώνας με την Αγγλία πέρασε, η Εθνική έκανε κατάθεση ψυχής στο «Γουέμπλεϊ», παίζοντας και για τη μνήμη του Μπάλντοκ, η «γαλανόλευκη» νίκησε για πρώτη φορά τα «τρία λιοντάρια» σε επίσημη διοργάνωση και όλοι τώρα στρέφουν την προσοχή στην επόμενη ημέρα.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (21:45) την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Nations League ως πρωτοπόρος του Ομίλου της (2ος) στη League B.
Η Εθνική θα επιδιώξει το «4x4» για να διατηρήσει το απόλυτο στη διοργάνωση και ταυτόχρονα να αυξήσει περαιτέρω τις πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη θέση και να κατακτήσει την άνοδο στη League Α.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση ξεκίνησε χθες, με αποκατάσταση για όσους έπαιξαν απέναντι στην Αγγλία και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.
Απόντες ήταν Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από φαρυγγίτιδα. Ωστόσο, τα συμπτώματα είναι ήπια, η κατάστασή τους βελτιώνεται και φαίνεται ότι τελικά θα καταφέρουν να είναι παρόντες με την Ιρλανδία. Ως γνωστόν, ο Τσιμίκας έμεινε εκτός αποστολής στο προχθεσινό παιχνίδι, ενώ ο «Ντέλιας» μπήκε στα τελευταία λεπτά.
ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ «SOLD OUT»
Μεγάλο ενθουσιασμό έχει φέρει η νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας (2-1) και έχουν φύγει πάνω από 20.000 εισιτήρια για το ματς με την Ιρλανδία, ενώ απομένουν λιγότερα από 10.000. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως το Καραϊσκάκης θα είναι κατάμεστο, για να ωθήσει τους παίκτες στο «4 στα 4».
ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του και την ίδια στιγμή σχολιάζουν επικριτικά τον Λι Κάρσλεϊ, η καρέκλα του οποίου στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας τρίζει.
Η εφημερίδα «Guardian» παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Μεγάλη εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της και αφιέρωσε την επιτυχία στον Τζορτζ Μπάλντοκ».
Η ιστοσελίδα «Athletic» στάθηκε στην εκπληκτική αμυντική λειτουργία της Εθνικής, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Αγγλία και μία από τις πιο μεγάλες της ιστορίας της». Από την πλευρά του, το «BBC» έκανε κι αυτό αναφορά στον Μπάλντοκ, λέγοντας ότι «οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έδωσαν και την ψυχή τους για να τιμήσουν τη μνήμη του».
Το «Sky Sports» έκανε λόγο για μια «δίκαιη νίκη της Ελλάδας, η οποία περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες του Λι Κάρσλεϊ να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας». Εντυπωσιακός ήταν ο τίτλος της «Sun», που ανέφερε πως «η ομάδα τράκαρε στον ελληνικό τοίχο» και συμπληρώνει πως η τακτική του Κάρσλεϊ ήταν λανθασμένη.
Η «Daily Mail» γράφει για την «ελληνική τραγωδία της Αγγλίας», κάνοντας λόγο για «δράμα που κρίθηκε αργά στο Γουέμπλεϊ», ενώ αναφέρθηκε και στα τρία ακυρωθέντα για οφσάιντ γκολ της Εθνικής ομάδας. Τέλος, η «Telegraph» ήταν πιο αυστηρή, κάνοντας λόγο για τον «περίεργο σχηματισμό του Κάρσλεϊ, που ξεφτιλίστηκε στο Γουέμπλεϊ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass