Συγκλονισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος για τον χαμό του Μπάλντοκ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2024 9:02

Απίστευτα συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι στο άκουσμα του τραγικού χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ προχθές το βράδυ είναι άπαντες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», έχοντας «μαυρίσει» τα προφίλ της ΠΑΕ στα social media, εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, εκφράζοντας την τεράστια οδύνη τους.
«Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock» ανέφερε ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη δική της επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ έγραψε: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο...».

 

ΚΑΙ Η UEFA
Ο αδόκητος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει συγκλονίσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Premier League, οι πρώην σύλλογοι του εκλιπόντος, ελληνικοί σύλλογοι, καθώς και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό, εξέφρασαν τη θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους του.
Στο πλαίσιο αυτό, με ανάρτηση της στο Χ η UEFA «αποχαιρέτησε» τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με το ακόλουθο μήνυμα:
«Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.
Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια είναι στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

 

«ΜΑΥΡΙΣΑΝ» ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ
Τα προφίλ των Παναθηναϊκού, της Εθνικής και του ΠΣΑΠΠ στο διαδίκτυο «μαύρισαν» στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, η ΠΑΕ Ατρόμητος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΑΕΚ, η Super League, η ΕΠΟ, η ΠΑΕ Κηφισιά, η ΠΑΕ Λεβαδειακός, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

 

ΑΚΥΡΩΘΗΚΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Συγκλονισμένοι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, συναποφάσισαν να ακυρωθούν, τόσο η χθεσινή, όσο και η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Οι παίκτες του «τριφυλιού», οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, βρέθηκαν το πρωί στο Κορωπί και μετά από μία σύντομη συζήτηση με τους Αλόνσο, Παπαδημητρίου και Τζαβέλα, κρίθηκε προτιμότερο να μην γίνουν οι προπονήσεις, δεδομένης της διαμορφωθείσας κατάστασης από το τραγικό συμβάν. Ο Ουρουγουανός προπονητής συμφώνησε αμέσως και η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (14/10). Σημειώνεται, ότι μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση για τον θάνατο του Μπάλντοκ, αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας μετέβησαν προχθές το βράδυ στο σπίτι του εκλιπόντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass