Ηρθε η ώρα της A1 Εθνικής για τον ΝΟΛ Exalco

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2024 11:15

Του Σωτ. Κέλλα
Ώρα Α1 εθνικής κατηγορίας για τον ΝΟΛ Exalco, καθώς αύριο αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά (17.00) τον δυνατό και φιλόδοξο Εθνικό Πειραιώς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.


Η λαρισινή ομάδα στην πρεμιέρα δε θα είναι απόλυτα ή τόσο έτοιμη όσο θα ήθελε ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας, καθώς δε θα παίξουν οι Ιάπωνες Αράκι και Αντάτσι που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στη χώρα τους, ενώ δε θα αγωνιστεί και ο τιμωρημένος (από το μπαράζ πρωταθλητή της Α2 ΝΕΠ-ΝΟΛ) Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος.
«Τα δύο πρώτα παιχνίδια με Εθνικό Πειραιώς και Βουλιαγμένη εκτός έδρας μάς δίνουν μια ευκαιρία να πάρουμε μια δυνατή γεύση από το νέο Πρωτάθλημα. Εμείς πάμε να παίξουμε με στόχο το καλύτερο και να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Σχετικά με τα 13 φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας ανέφρε τα εξής: «Δώσαμε 13 φιλικούς αγώνες που μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε τι γίνεται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Έχουμε ντεζαβαντάζ την απειρία, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Δώσαμε φιλικούς αγώνες με Ν.Ο. Πατρών, ΠΑΟΚ, Ν.Ε. Πατρών και Φάληρο, όπου είδαμε σε όλα τα παιχνίδια ότι θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και πως μια στιγμή αδράνειας μπορεί να την πληρώσεις ακριβά. Η ομάδα θα στηριχθεί και φέτος σε λαρισινά παιδιά».
Τέλος, ο κ. Μπλάνας σημείωσε ότι η ομάδα έχει χρέος να κάνει το καλύτερο απέναντι σε όλες τις λαρισινές επιχειρήσεις που στηρίζουν την προσπάθεια και καθημερινά αυξάνονται. Αυτό δείχνει ότι οι Λαρισαίοι αγκαλιάζουν το πόλο και θα στηρίξουν την προσπάθεια που άρχισε τα τελευταία δύο χρόνια.
Στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται οι: Μπεζιλιώτης, Τσούτσας, Νούλας, Νικολάου, Μεταξιώτης, Κόκκινος, Στεργίου, Χατζής, Πατσίκας, Παράσχος, Μότσιας, Γκανάτσιος, Χαριτάκης, Σαλέχ, Πατούνας, Δανιήλ Χρυσόστομος, Δανιήλ Θάνος, Δράμπας, Βαλάσης, Παπαδημητρίου, Γαλανόπουλος, Γαβριάς. Στο έμψυχο δυναμικό ανήκουν οι Αντάτσι, Αράκι και Τρ. Παπαδόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass