Πρόκριση στα πέναλτι για ΑΠΟΕΛ και Τερψιθέα

ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ * ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - ΕΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 11:00
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Του Αρη Γκουτρουμάνη
Στα πέναλτι κρίθηκαν τα χθεσινά παιχνίδια της 2ης φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα στην Ελασσόνα, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 5-4 (0-0 κ.α.) τον Μύτικα Καλυβίων, ενώ στο Ναρθάκι ο Μαχητής Τερψιθέας έβαλε φρένο στην ομώνυμη ομάδα κερδίζοντας με 7-6 (1-1 κ.α.).

Αναλυτικά:
ΑΠΟΕΛ 5
ΜΥΤΙΚΑΣ 4
Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στην Ελασσόνα με τον Μύτικα να δείχνει καλύτερα στοιχεία στο α’ ημίχρονο, δημιουργώντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Στην επανάληψη τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-0 να διατηρείται στο 90λεπτο και το παιχνίδι να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι. Η απόκρουση του τερματοφύλακα του ΑΠ Ελασσόνας Μπαχτσιβάνου στο τέταρτο πέναλτι των φιλοξενουμένων αποδείχτηκε καθοριστικής σημασίας για να λήξει το ματς με σκορ 5-4 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.
Η διαδικασία των πέναλτι:
Λαζαρίδης: 0-1
Σακοράφας: 1-1
Μανίκας: 1-2
Κατσιγιάννης: 2-2
Νταμπώσης Στ.: 2-3
Κατσαντώνης: 3-3
Καραμάνος: 3-3 (απέκρουσε ο Μπαχτσιβάνος)
Δριστέλας: 4-3
Φάκας: 4-4
Καρέλας: 5-4
*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 26χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Κερμελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Α.ΠΟ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Στ. Μπαχτσιβάνος): Μπαχτσιβάνος, Δερβένης, Τάκας (56’ Καρέλας), Βαλατσός, Κατσιαντώνης, Αβέλλας (46’ Μπαρδανίκας), Τζόκολα, Δριστέλας, Μουλτσιάς (46’ Κατσιγιάννης), Πιτσίνης (82’ Κέτσι), Σακοράφας.
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Θαν. Βίλδος): Αθανασόπουλος, Νταμπώσης Β. (52’ Γκόλτσιος), Νταμπώσης Αντ. (52’ Δαχλύθρας λ.τ.), Νταμπώσης Αστ., Φάκας, Μπαλούκας, Καραμάνος, Σωτήρης (75’ λ.τ. Νάνος), Λαζαρίδης, Μανίκας, Λαγιόκαπας (89’ Γκαραβέλης).
ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 24 ΠΕΝΑΛΤΙ!
Συνολικά 24 πέναλτι εκτέλεσαν οι δύο ομάδες στο Ναρθάκι για να αναδειχτεί ο νικητής. Ο Μαχητής Τερψιθέας πήρε τελικά την πρόκριση απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με 7-6, με τον τερματοφύλακα Μπίτρα να αποκρούει πέντε πέναλτι. Στα πρώτα πέντε πέναλτι από κάθε ομάδα το σκορ ήταν 3-3, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι αν και παρατάχτηκαν με 11άδα ανάγκης (υπήρχε μόνο ένας αναπληρωματικός) κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ με τον Βεργή, ο οποίος, μαζί με τον τερματοφύλακα Μπίτρα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Μαχητή, καθώς εκτός από το γκολ που πέτυχε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ήταν εύστοχος στο πρώτο και στο 12ο πέναλτι της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 27’ με τον Κατσανάκη, ενώ κάποιες καλές ευκαιρίες έχασε ο Μαχητής με τους Μύτιλη και Ε. Μήτρο, για να διατηρηθεί έτσι το 1-1 μέχρι το τέλος του 90λέπτου.
Από τους νικητές ευστόχησαν στα πέναλτι οι Βεργής, Γελαλής, Καλαπανίδας (στα πρώτα πέντε), Μύτιλης, Ράπτης, Δ. Μήτρος και Βεργής.
AO NAPΘAKIOY (Χ. Ανδρεόπουλος): Σούρλας (46’ Μαργαρίτης), Κατσικόπουλος (60’ λ.τ. Αρσενόπουλος), Μπαϊράμι (85’ Μακρής), Γκατζόγιας, Μπανιάς, Δημητρόπουλος, Χουσενάι (60’ Κυριαζόπουλος), Κατσανάκης, Μπασδάνης, Παπακωνσταντίνου, Παπαδόπουλος (46’ Πλίτσης).
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Μπίτρας, Ράπτης, Ντραμπάκουλος, Καλαπανίδας, Γελαλής, Παπαδημητρίου, Μήτηλης, Μήτρος Δ., Μήτρος Β., Βεργής, Μούσα (Σαμαράς).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 2ης φάσης των ομίλων και το πρόγραμμα:
3ος Όμιλος
Αστραπή Ν. Πολιτείας-Ομόνοια 4-2
1ος Όμιλος
ΑΠ Ελασσόνας-Μύτικας 5-4 πέν. (0-0 κ.α.)
4ος Όμιλος
Ναρθάκι- Τερψιθέα 6-7 πέν. (1-1 κ.α.)
ΣΗΜΕΡΑ
2ος Όμιλος
16:15, Φιλοκτήτης – Ελάτεια
*Υπενθυμίζεται ότι στην 3η φάση έχουν προκριθεί άνευ αγώνα οι παρακάτω ομάδες:
1oς Όμιλος: Τύρναβος, Δευκαλίων, Καλλιθέα
2ος Όμιλος: Πλατανούλια, Μαρμαρίνη, Αναγ. Ολύμπου
3ος Όμιλος: Αμπελόκηποι, Πελασγιώτιδα, Λαρισαϊκός
4ος Όμιλος: Αχιλλέας Φ., ΑΟ Ελευθερών, Αρμένιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass