Ολοκληρώθηκε το τουρνουά 5x5 στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2024 12:52

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 5x5 στο πλαίσιο του «Αθλητικού Αυγούστου»,

το οποίο φιλοξένησε την τοπική κοινωνία και τους φίλους του ποδοσφαίρου. Οι ομάδες που συμμετείχαν πρόσφεραν θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές για όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο Δήμος Τυρνάβου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ΕΠΟΜΕΑ Τυρνάβου, που στάθηκε στο πλευρό μας προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Επίσης, στη διαιτητή Τάνια Κουτίνα, που με την επαγγελματική της στάση και αφοσίωση εξασφάλισε την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή των αγώνων.
Οι γυμναστές Γιώργος Τζαφέρης, Γιάννης Μάγγος και Δημήτρης Βλιώρας, και ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τυρνάβου Κώστας Φασέγκας συνέβαλαν υποστηρικτά στη διεξαγωγή του τουρνουά και δύο νέα παιδιά, ο Δημήτρης Παιδής και ο Ιάσονας Μάικος, που με την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στήριξαν εθελοντικά τη διοργάνωση.
Τέλος, εκφράζονται ευχαριστίες σε όλους τους υποστηρικτές για τη στήριξή τους σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, για το πάθος, το ήθος και την αθλητική τους συμπεριφορά. Η συμβολή όλων ήταν καθοριστική για την επιτυχία του τουρνουά και αναμένεται η συνέχιση αυτής της υπέροχης διοργάνωσης και στο μέλλον.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass