Χωρίς τρεις η ΑΕΛ στον Κατσικά

ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΝΑ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2024 13:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ τη

φετινή αγωνιστική σεζόν άρχισε. Οι «βυσσινί» αγωνίζονται αύριο Σάββατο με τη Θύελλα Κατσικά (16:30, δημοτικό γήπεδο Κατσικά Ιωαννίνων) στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, σ’ ένα παιχνίδι που η λαρισινή ομάδα είναι το φαβορί και το μοναδικό ζητούμενο είναι να το επισφραγίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ ξεκινά τις υποχρεώσεις της σ’ έναν θεσμό στον οποίο έχει γράψει τη δική της ιστορία με την κατάκτηση δύο τίτλων και τη συμμετοχή της άλλες δύο φορές σε τελικό.
Κάποια μικροπροβλήματα θα οδηγήσουν σε ορισμένες απουσίες, χωρίς ωστόσο να ανησυχούν ιδιαίτερα τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες και ικανότατο έμψυχο δυναμικό.
Συγκεκριμένα από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν ο Βίκτορ Στίνα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Μολδαβίας στο Nations League (στα παιχνίδια με Μάλτα και Ανδόρα στις 7 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα) και θα επιστρέψει στη Λάρισα στις 11 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τον Στίνα δεν υπολογίζονται ο Τάσος Κρητικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Ματίας Γιόχανσον που δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αγωνιστικά ο Παύλος Δερμιτζάκης σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-4-2 και σύμφωνα με τα όσα φάνηκαν στο τελευταίο φιλικό με την Κηφισιά την αρχική 11άδα ενδέχεται να αποτελούν οι Σουλούκος κάτω από τα δοκάρια, Τριμμάτης και Κοσσονού στα άκρα της άμυνας, στο κέντρο ο Βαφέας με τον Χάρη Ηλιάδη, στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Κ. Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπαριέντος και Μούργος και στην επίθεση οι Μωραΐτης, Πασάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ θα έχει στην αυριανή αναμέτρηση τη στήριξη των φιλάθλων της, καθώς ο σύνδεσμος «Monsters» διοργανώνει εκδρομή για τον συγκεκριμένο αγώνα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Σχετικά με τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League 2 τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο Holiday Inn Athens Airport θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση Πρακτικών
Έγκριση Κανονισμού Παρατηρητών
Οικονομική Εγκύκλιος
Προκήρυξη Πρωταθλήματος Κ-19
Τροποποίηση Προκήρυξης Αγωνιστικής Περιόδου 2024-2025
Καθορισμός Ομίλων
Τηλεοπτικά Δικαιώματα
Διάφορα θέματα
Μετά το πέρας του Δ.Σ. και περί ώρας 19:00 θα ακολουθήσει η Κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass