ΕΠΣΛ

Διαγράφηκαν 110 σωματεία!

Η ΑΕΛ Κ17 ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ-DETOX ΜΕ «ΜΕΡΙΚΗ» ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ -ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΑΠΟ 105 ΣΕ 120 ΕΥΡΩ) - ΣΤΗΝ Γ’ ΕΠΣΛ Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2024 12:12

Του Σωτ. Κέλλα
Τυπική διαδικασία ήταν η χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ, αλλά στη διάρκεια αυτής διαγράφηκαν (λόγω της νομοθεσίας περί διαφάνειας σωματείων) 110 σωματεία και ανάμεσά τους ιστορικά όπως ο Πηνειός, ο Ηρακλής Χάλκης, Ροδιακός, η Ραψάνη, η Αναγέννηση Φαρσάλων, ο Κεραυνός Παραποτάμου, ο Όλυμπος Χειμαδίου, ο Ηρακλής Πλατανουλίων, η Δυναμό Λάρισας, η Έλαφος και άλλα.


Χθες έχασαν τις ρίζες τους δεκάδες διοικητικοί, προπονητές, παίκτες, αφού πλέον η ενασχόληση κάποιου ως παράγοντα σε αθλητική ομάδα είναι ακριβό σπορ. Αυτοί που παραμένουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σίγουρα είναι μεγάλοι δωρητές του αθλητισμού και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Από κει και πέρα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης μίλησε για το θέμα της συμμετοχής της ομάδας Κ17 της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ ανακοινώνοντας ότι οριστική απόφαση θα παρθεί στις 9 Σεπτεμβρίου γιατί η Super League 2 εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρωτάθλημα Κ17 και τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα αποφασίσει οριστικά.
Αν η ΑΕΛ παίξει στη Α’ ΕΠΣΛ τότε θα έχει μερική βαθμολόγηση, αφού στόχος είναι να παίρνει βαθμούς αλλά να μην επηρεάζει την άνοδο και τον υποβιβασμό ομάδων.
Επίσης αν αγωνιστεί η ΑΕΛ στην Α’ ΕΠΣΛ θα πληρώνει αυτή τις διαιτησίες των ομάδων. Η ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ ΕΠΣΛ.
Τέλος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης τιμήθηκε ο προπονητής Σάκης Τσιώλης (πρώην παίκτης και προπονητής της ΑΕΛ) και οι παλαίμαχοι παίκτες Γιώργος Πλίτσης και Γιώργος Παπαντωνίου για την προσφορά τους στο λαρισινό ποδόσφαιρο.
Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε ότι θα είναι χορηγός στη μικτή ΕΠΣΛ προσφέροντας αθλητικό υλικό και απέσπασε θερμό χειροκρότημα.
Για την ιστορία τη γραμματεία της συνέλευσης αποτελούσαν οι: Θόδωρος Σολωμός, Θανάσης Καραναστάσης και Ζήσης Γκανάτσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass