Εδειξε αφέλεια στο παιχνίδι της...

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2024 12:10

«Δείξατε αφέλεια στο παιχνίδι σας». Αυτά ήταν τα λόγια του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη στους παίκτες μετά το φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ όπου η ΑΕΛ έχασε με 4-1 και στάθηκε στην άσχημη απόδοση του πρώτου μέρους, όπου σε μισή ώρα η ομάδα δέχθηκε τέσσερα τέρματα.


Η ΑΕΛ στο φιλικό αυτό έδειξε αμυντικά κενά παρά τα τρεξίματα και τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί της και με πέντε ευκαιρίες πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ σίγουρα πρέπει να δείχνει σοβαρότητα σε κάθε φιλικό, αφού είναι μια ομάδα που ετοιμάζεται για πρωταθλητισμό και όχι για απλή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Πάντως αριστερό μπακ δεν είχε καθώς απουσίαζαν λόγω τραυματισμού οι: Κοσσονού, Παπαδόπουλος (έπαιξε κατ’ ανάγκη ο Παναγιωτίδης), αλλά και ο Νίκος Βαφέας που είναι σημαντική απώλεια και προορίζεται για το αρχικό σχήμα.
Τέλος όσον αφορά το κύπελλο Ελλάδας,ο θεσμός ενδιαφέρει τη δύο φορές τροπαιούχα ΑΕΛ και θα δείξει ανάλογη σοβαρότητα κόντρα στη Θύελλα Κατσικά, αλλά και τον νικητή του Ορέστη Ορεστιάδας (προπονητής ο γνώριμος στην ΑΕΛ Ηλίας Κώτσιος) και Μακεδονικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass