ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ

Να σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία

ΑΧ. ΜΑΝΑΚΑΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ - Τ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2024 12:11

Του Άρη Γκουτρουμάνη

«Παρών» στο νέο Πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, μετά από δύο χρόνια, θα δώσει ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο οποίος ευελπιστεί να σταθεροποιήσει την παρουσία του στην κατηγορία και να διαγράψει μία αξιοπρεπή πορεία, παίζοντας ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και παραμένοντας σταθερός στη φιλοσοφία του, που είναι η ανάδειξη και προώθηση των νέων παιδιών.


Στο «τιμόνι» της ομάδας θα συνεχίζει να βρίσκεται ο Αχιλλέας Μανάκας, με άμεσο συνεργάτη τον Θανάση Δουζένη, ενώ στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας θα είναι ο κ. Τάκης Ελευθέρογλου, ένας άνθρωπος που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον σύλλογο.
«Ξέρουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι πιο απαιτητική στη μεγάλη τοπική κατηγορία από την περσινή. Το θετικό για μας είναι ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ μέχρι τώρα έγιναν δύο ποιοτικές προσθήκες και φυσικά αναμένονται κι άλλες τις επόμενες ημέρες» επισήμανε ο τεχνικός Αχιλλέας Μανάκας και πρόσθεσε τα εξής:
«Ο πρώτος στόχος για μας είναι η άνετη παραμονή και στη συνέχεια να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εφόσον καταφέρουμε αυτά τα δύο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να αναδείξουμε τα ταλέντα από την ακαδημία μας.
Σε ό,τι αφορά το νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, πιστεύω ότι θα υπάρξουν 2-3 ομάδες που διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ οι υπόλοιπες θα παλέψουν για να πλασαριστούν στις θέσεις που έχουν θέσει ως στόχο, αλλά οι διαφορές θα είναι μικρότερες από πέρυσι. Άρα, το νέο Πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό.
Για τον λόγο αυτόν εμείς θα κοιτάξουμε να έχουμε αγωνιστική συνοχή σαν ομάδα και να είμαστε ένας δυσκατάβλητος αντίπαλος σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε με το 110% των δυνατοτήτων μας, δηλαδή να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί» κατέληξε ο κ. Μανάκας.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΟΛ Αβέρωφ κ. Τάκης Ελευθέρογλου επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία και να αναδείξουμε τα ταλέντα. Γι’ αυτό βασιζόμαστε πάρα πολύ στα παιδιά της ακαδημίας μας. Είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και παραμένουμε πιστοί στα ιδανικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ως διοίκηση είμαστε δίπλα στην ομάδα, παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές μας ό,τι χρειάζονται, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του σωματείου, φροντίζουμε για το γήπεδο και παρέχουμε κάθε στήριξη τους προπονητές μας. Στόχος μας είναι η σωστή λειτουργία του συλλόγου και παράλληλα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο» κατέληξε ο κ. Ελευθέρογλου.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ προχώρησε σε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Γκουγκουλιά (μέσος από τον Αχιλλέα Φαρσάλων) και Θεοχαρίδη (τερματοφύλακας από τον Φαλανιακό).

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Σε ό,τι αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
24/8 με Σμόλικα Φαλάνης.
31/8 με Ηρακλή Λάρισας.
3/9 με Ομόνοια.
7/9 με Μελισσοχώρι.
14/9 με Απόλλωνα Λάρισας.
*Η ομάδα θα μετέχει στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» και ίσως κάποια φιλικά να διαφοροποιηθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass