Φιλική ισοπαλία της ΑΕΛ στις Σέρρες

Αφησε καλές εντυπώσεις κόντρα στον Πανσερραϊκό (0-0)

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2024 12:00

Λευκή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΛ χθες στις Σέρρες, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2024-2025.


Το παιχνίδι έγινε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας και απέναντι σε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου ο Πανσερραϊκός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 1 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το λαρισινό ποδοσφαιρικό συγκρότημα κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και να στείλει αισιόδοξα μηνύματα, με τη συνολική προσπάθεια που κατέβαλε.
Ως το τέλος της φιλικής αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν για ένα γκολ που θα έδινε τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο. Ο αγώνας σε γενικές γραμμές είχε κάποιες καλές φάσεις προς τις δύο εστίες, με την ομάδα του Πανσερραϊκού να έχει την υπεροχή, ενώ οι δύο προπονητές Παύλος Δερμιτζάκης και Μιχάλης Γρηγορίου έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι Σαλασάρ και Μπετανκόρ είχαν καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Στάικος σημάδεψε το δοκάρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σοφιανός των γηπεδούχων αποχώρησε τραυματίας, καθώς υπέστη θλάση.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, (46’ Κουτσογούλας), Πεταυράκης (85’ Διαμαντής), Χαντάκιας (75’ Καρασαλίδης), Μπέργκστρεμ (85’ Καραμανώλης), Λιάσος (60’ Περούτσι), Στάικος (60’ Χατζηστραβος), Σαλαζάρ (60’ Σοφιανός) (65’ λ.τρ. Καπτούμ), Ντέλετιτς (88’ Κατσουλίδης), Τομάς (78’ Μασκανάκης), Μπετανκόρ (85’ Παπαβασιλείου).
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): αρχική ενδεκάδα-Σουλούκος, Τριμμάτης, Κοσσονού, Βαφέας, Γιανναράκης, Οικονόμου, Παναγιωτίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Μούργος, Κρητικός, Φατάι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass