ΕΛΕΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ:

Τι είδε η Λαρισαία στο Παρίσι...

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2024 8:44

Του Σωτ. Κέλλα
Αρκετοί Λαρισαίοι, άλλοι αθλητές, άλλοι φίλοι του αθλητισμού ταξίδεψαν στο Παρίσι για να ζήσουν από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και να βοηθήσουν τους αθλητές της χώρας μας ή να απολαύσουν το θέαμα υψηλού επιπέδου των αγώνων.


Μια εξ αυτών που ταξίδεψε στο Παρίσι ήταν η Λαρισαία Ελεάννα Γεωργαντά που έχει διατελέσει αθλήτρια βόλεϊ μεταξύ άλλων σε ΕΑΛ (επί εννέα χρόνια 1999-2008, καταπληκτική πασαδόρος), ΑΕΚ, Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ τα τελευταία χρόνια διακρίνεται στο μπιτς βόλεϊ και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Ζητήσαμε να μας πει τις εμπειρίες της ξεκινώντας από την αμφιλεγόμενη, ως προς την επιτυχία της, τελετή έναρξης που παρακολούθησε δια ζώσης. Μας λέει: «Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω μέρος των αγώνων στο Παρίσι. Η τελετή έναρξης είχε στόχο τον τηλεθεατή και λιγότερο τον θεατή, παρόλα αυτά δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό που μεταφέρθηκε σε όλη την πόλη. Το Παρίσι ήταν πολύ πιο όμορφο από άλλες φορές, πιο πολυπολιτισμικό και διακριτά ασφαλές».
* Ποιους αγώνες παρακολούθησες;
«Από τους αγώνες που παρακολούθησα από κοντά κρατάω τη συγκίνηση που δημιούργησαν οι Ελληνίδες αθλήτριες του πόλο στην ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου στο ματς με τις ΗΠΑ, την τεράστια προσπάθεια της τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη στο ματς του αποκλεισμού της, τα πέντε σετ στο βόλεϊ ανδρών στο ματς Γαλλία - Σερβία που ήταν καταπληκτικό και τη μοναδική εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ που είχε φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Είναι το άθλημά μου και πραγματικά έμεινα έκθαμβη γιατί όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε μια τέτοια εγκατάσταση. Τηλεοπτικά ήταν η καλύτερη εικόνα που διαφήμισε το Παρίσι σ’ όλο τον κόσμο».
* Τελικά είναι πετυχημένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες;
«Στο σύνολο της εμπειρίας που εμείς είχαμε, νιώσαμε ότι όλα ήταν άψογα σχεδιασμένα με υψηλό επίπεδο οργάνωσης, παροχών και αποτελέσματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass