Συνεχίζονται οι προπονήσεις ενόψει του πρώτου φιλικού

ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΑΕΛ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2024 11:30

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το νέο Πρωτάθλημα της Super League 2. Η επιβάρυνση είναι μεγάλη καθημερινά για τους «βυσσινί», σύμφωνα με το πλάνο του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, οι οποίοι βλέπουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείχνουν καλή διάθεση, να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.


Η μονοτονία των προπονήσεων θα «σπάσει» γρήγορα για την ΑΕΛ, καθώς μεθαύριο Κυριακή 11 Αυγούστου η ομάδα θα μεταβεί στις Σέρρες, όπου θα δώσει το πρώτο αγωνιστικό τεστ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, ωστόσο θα δώσει στους «βυσσινί» μία πολύτιμη αγωνιστική ανάσα μετά από δύο περίπου εβδομάδες συνεχών προπονήσεων.
Θα ακολουθήσει το φιλικό στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση την Παρασκευή 16 του μηνός, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (18-31 Αυγούστου).

ΣΤΗ 2η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΕΛ
Η έναρξη για το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Στην 1η φάση θα μετέχουν οι 53 Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ., ενώ στη 2η φάση 7-8 Σεπτεμβρίου 2024 θα μπουν στη διοργάνωση οι ομάδες της Super League 2, μεταξύ των οποίων η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Οι ομάδες της Super League 1, πλην αυτών που θα πάρουν μέρος στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, θα μπουν στην 4η φάση (25, 26/09). ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο από την 5η φάση (29-31/10, 03-05/12), από την οποία οι αγώνες θα είναι διπλοί μέχρι και την ημιτελική φάση. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025 στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass