Ξεκίνησε με ενθουσιασμό ο Απόλλων Λάρισας

ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ - ΧΡ. ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ: ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - Τ. ΒΕΝΕΤΗΣ: ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2024 12:03

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με συγκρατημένη αισιοδοξία, ξεκίνησε χθες

την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Η λαρισινή ομάδα θα στηριχθεί σε ένα αξιόλογο ρόστερ, που απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά, ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και παίκτες από τις ακαδημίες του σωματείου, όπου γίνεται μια σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει θετικά αποτελέσματα.
Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Τερζούδης, επισήμανε τα εξής: «Στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσουμε μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επενδύουμε και δίνουμε μεγάλη σημασία στο προπονητικό μας τιμ (προπονητές, γυμναστές προπονητής τερματοφυλάκων) θέλοντας να βάλουμε σωστές βάσεις από την αρχή. Φέτος, παιδιά των υποδομών θα ενσωματωθούν και θα συμμετέχουν στο ρόστερ της ομάδας.
Σε επίπεδο ακαδημιών, φιλοδοξούμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας και να ενισχύσουμε περαιτέρω την πολυπληθή ακαδημία μας, υλοποιώντας τη βασική μας φιλοσοφία που βασίζεται στο τρίπτυχο: Εκπαίδευση, Εκμάθηση, Διαπαιδαγώγηση. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις από τον τεχνικό του συλλόγου Τάσο Βενέτη, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο θα βρίσκεται στο τιμόνι των «κυανόλευκων»:
«Ξεκινάμε με τη φιλοδοξία να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της ένωσης. Η ομάδα σε μεγάλο ποσοστό κράτησε τον κορμό της και πρώτο μέλημα είναι η αγωνιστική πειθαρχία και η αποτελεσματικότητα. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε όλο το υλικό που διαθέτει η ομάδα μας ξεκινώντας σίγουρα και με παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Δωδέκατος παίκτης μας είναι ο κόσμος και θα αποδείξουμε έμπρακτα στους φιλάθλους μας ότι η φετινή μας προσπάθεια θα γίνει με επαγγελματισμό όπως μας αρμόζει. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass