Ανεβάζει τον πήχη ο Κίσσαβος Συκουρίου

-ΡΟΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ - Φ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ - Ζ. ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2024 12:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά εντυπωσιακών μεταγραφών με ηχηρά ονόματα για την κατηγορία, ο Κίσσαβος Συκουρίου φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα της A’ ΕΠΣΛ DE-TOX. Οι «κιτρινόμαυροι» θέτουν υψηλούς στόχος τη νέα αγωνιστική σεζόν όχι μόνο στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο ΕΠΣΛ, κι ευελπιστούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Φεραίος Γιαννακός, ο οποίος είχε αναλάβει τις τύχες του Κισσάβου τον περασμένο Μάρτιο (δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος).
«Ξεκινάει μια καινούρια σεζόν, η οποία θα είναι απαιτητική για μας. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που έπρεπε. Αυτήν τη στιγμή στο διοικητικό σχήμα βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν το χωριό και την ομάδα και πασχίζουν για το καλύτερο δυνατό» επισήμανε ο Φεραίος Γιαννακός και πρόσθεσε τα εξής:
«Ο στόχος αρχικά είναι να δημιουργήσουμε μία ποδοσφαιρική οικογένεια. Από κει και πέρα θέλουμε να συγκροτήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο φετινό Πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας όσο και στο Κύπελλο ΕΠΣΛ.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Πιστεύω ότι σίγουρα το νέο Πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Φυσικά, πρέπει να δούμε τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα για να μπορέσουμε να πούμε κάποια πράγματα με περισσότερη βεβαιότητα.
Υπάρχουν κάποιες ομάδες που κινήθηκαν σε ένα πολύ καλό επίπεδο, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα, όπως το καλό κλίμα, η διάρκεια στην απόδοση και η διαχείριση των αποτελεσμάτων σε μία δύσκολη κατάσταση.
Πάντως, τα πράγματα μέχρι τώρα δείχνουν ότι το Πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό και επίπονο για τις ομάδες που θέλουν να πετύχουν υψηλούς στόχους» κατέληξε ο τεχνικός του Κισσάβου Συκουρίου.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΖΗΣΗ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Ζήσης Γκανάτσιος επισήμανε τα εξής:
«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ο Κίσσαβος ενισχύθηκε σημαντικά, γιατί θέλουμε να έχουμε μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το απολαμβάνει ο κόσμος. Φυσικά οι στόχοι μας είναι υψηλοί και στους δύο θεσμούς, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Περιμένουμε από τον κόσμο -όπως κάνει τόσα χρόνια- να στηρίξει και φέτος την προσπάθειά μας και παράλληλα θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά του.
Ο φετινός Κίσσαβος στηρίζεται κυρίως στα δικά του παιδιά, ενώ οι προσθήκες που έγιναν ήταν στοχευμένες εκεί που έπρεπε η ομάδα να ενισχυθεί. Βασικό για μας είναι να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και σίγουρα έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή, οι οποίοι είναι αξιόλογοι και μπορούν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ο Κίσσαβος Συκουρίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρωταθλητής των μεταγραφών. Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάχτηκαν φέτος οι εξής ποδοσφαιριστές:
Νικολακούλης (τερματοφύλακας από Δαμασιακό), Ζαϊρές (μέσος από Όλυμπο Γόννων), Μπλέντι (μεσοεπιθετικός), Βλαχάκης (επιθετικός), Καραγιάννης (μέσος) και Αργύρης (μέσος από την πρωταθλήτρια Ανθούπολη) και Κρικώνης (επιθετικός από Αχιλλέα Φαρσάλων), ενώ επιστρέφει μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό (από τον Δεκέμβριο) ο Μπολάκης.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Κίσσαβος Συκουρίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έχουν ως εξής:
24 Αυγούστου με ΑΕΛ Κ-19.
31 Αυγούστου με Δόξα Βλαχογιαννίου.
7 Σεπτεμβρίου με Αετό Μακρυχωρίου.
10 Σεπτεμβρίου με Πελασγιώτιδα.
14 Σεπτεμβρίου με Δήμητρα Γιαννούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass