ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ:

«Πρώτη» με φόντο το... Κύπελλο Ελλάδας

ΧΡ. ΝΤΡΙΓΚΟΓΙΑΣ: ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ – ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 11:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η φετινή αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε χθες για τον Σμόλικα με την πρώτη προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Φαλάνης.

Οι «πράσινοι» με πολλά νέα πρόσωπα -κυρίως στο τεχνικό τιμ- θέλουν να διατηρήσουν την περσινή εξαιρετική τους παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας (3η θέση στη βαθμολογία) όσο και στο κύπελλο (φιναλίστ).
Ο Σμόλικας Φαλάνης είναι η πρώτη (μαζί με τους Γόννους) από τις ομάδες που θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας που ξεκίνησε την προετοιμασία του κι αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς όπως όλα δείχνουν (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση) θα εκπροσωπήσει τον νομό στο Κύπελλο Ελλάδας, ως φιναλίστ, μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση της ΑΕ Κιλελέρ που κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο. Για μία ακόμα χρονιά ωστόσο θα χρειαστεί να βρει ξένη έδρα, αφού το γήπεδο Φαλάνης δεν είναι ακόμα έτοιμο προς χρήση μετά την καταστροφική πλημμύρα του περσινού Σεπτεμβρίου.
«Θέλουμε να ρίξουμε τον μ.ο. ηλικίας της ομάδας και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά» επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Ντριγκόγιας, που συνέδεσε το όνομά του με την περσινή επιτυχία της ομάδα, καταβάλλοντας αξιέπαινες προσπάθειες.
Για να προσθέσει λέγοντας πως «ο βασικός κορμός παρέμεινε ο ίδιος και προστέθηκαν νεαρά παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά και δίψα για διάκριση.
Δυστυχώς τα προβλήματα παραμένουν όπως το γηπεδικό, παρά τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο κ. Γερογιώκα για το ενδιαφέρον που επέδειξε προκειμένου να βρεθεί λύση. Θα δούμε πώς θα εξελιχτεί το θέμα καθώς το γήπεδο Φαλάνης έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ανάπλασης γηπέδων, αλλά έως τότε το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το γήπεδο Τυρνάβου.
Όλα αυτά τα προβλήματα δεν μας πτοούν, όπως φάνηκε και από την περσινή πορεία της ομάδας, αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς προκειμένου να παλέψουμε για το καλό της ομάδας.
Ο κόσμος και οι φίλοι του Σμόλικα, μας στηρίζουν και μας βοηθούν σημαντικά όπως και οι χορηγοί. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους έναν-έναν, αλλά δεν μπορούμε γιατί είναι πάρα πολλοί, ωστόσο πιστεύω ότι σε κάποια εκδήλωση που θα διοργανώσουμε θα το κάνουμε γιατί τους θέλουμε όλους κοντά μας» κατέληξε ο κ. Ντριγκόγιας.

 

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Στο μεταγραφικό παζάρι, ο Σμόλικας Φαλάνης κινήθηκε σύμφωνα με τη φιλοσοφία του. Στοχευμένες κινήσεις εκεί όπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Παπανικολάου (από Δωτιέα Αγιάς), Νίκος Κατσαρός (από Δόξα Αργυροπουλίου), Στέργιος Καραΐσκος και Κώστας Χατζηκρανιώτης (οι οποίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν σε Κεραυνό Δένδρων, Όλυμπο Γόννων και Τύρναβο) και ο Χρήστος Βαγενάς (ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λάρισας και Ιπποκράτη). Παράλληλα δρομολογείται η επιστροφή των Ζαμπέτα, Δανίκας και Ζιάγκα.
«Θέλουμε μόνο να δουλέψουμε σκληρά δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό» σχολίασε από την πλευρά του ο τεχνικός του Σμόλικα Φαλάνης Γιώργος Μιλήγκας, που θα έχει συνεργάτες στο προπονητικό τιμ τους Γιάννη Γραβάνη και Ρίζο Ντανίκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass