ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Αποκλεισμός ελέω... διαιτησίας για τη Δώρα Γκουντούρα

ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΘΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 8:08

Η Δώρα Γκουντούρα δεν κατάφερε να προκριθεί στη ζώνη των μεταλλίων της σπάθης. Η Ελληνίδα ξιφομάχος, η οποία είναι νούμερο 6 στο ταμπλό, ηττήθηκε 15-13 στο... θρίλερ με τη Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ (Νο 3) για την προημιτελική φάση και έμεινε εκτός συνέχειας, ενώ κατετάγη πέμπτη στο αγώνισμα.

Έξαλλος ο προπονητής της Γκουντούρα, Θανάσης Δελενίκας, διαμαρτυρήθηκε για δύο πόντους που δεν δόθηκαν υπέρ της Ελληνίδας οπλομάχου, όταν το σκορ ήταν 14-13.
Η Δώρα Γκουντούρα με δάκρυα στα μάτια, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της στους «8» της σπάθης γυναικών, έκανε λόγο για «προβάδισμα... διαιτησίας» που δόθηκε στην αντίπαλό της, Μανόν Απιτί-Μπρουνέ (Νο 3) από τη Γαλλία.
«Θεωρώ ότι στο τέλος, της δόθηκε ένα προβάδισμα διαιτησίας. Δεν μ’ αρέσει να γκρινιάζω για τις διαιτησίες, αλλά θέλω να ξαναδώ το ματς για να μην αδικώ κανέναν. Ειλικρινά για να μην αδικώ κανέναν. Μα... θεωρώ πως πήρε ένα προβάδισμα που δεν χρειαζόταν. Να... ήμασταν στα ίσα... αυτό ήθελα μόνο, τίποτε άλλο. Να μου είχε δοθεί η ευκαιρία να παίξω το 14 όλα με απόλυτη δικαιοσύνη» άνοιξε την καρδιά της πάνω στην απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό της η Δώρα Γκουντούρα. Στο τέλος, όμως «έκλεισε» με την... ελπίδα για το μέλλον: «Είχα διαβάσει κάποτε ότι αυτό που διαφοροποιεί τους πρωταθλητές ότι «εν τέλει βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα τους πάρει αλλά θα το κάνουν». Θέλω να πιστεύω ότι ανήκω σε αυτήν την κατηγορία».
ΔΕΛΕΝΙΚΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ»
Ο προπονητής της Δώρας Γκουντούρα, Θανάσης Δελενίκας, μίλησε για «σκάνδαλο», την ώρα που η Δώρα Γκουντούρα έκλαιγε για την ήττα.
«Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία» ήταν τα λόγια του Θανάση Δελενίκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass